Igen nekem is sokbak tunik de most meg az sv median talaltamforumot ahol szinten mondtak,h normalis.
Talan alapbol ez normalis es nalam a merteke sok. Vhogy utanajarok mielott kiadok a kezembol majdnem 50k-t egy esetleges uj szettre.
Elöször is köszönöm szépen a segítséget! Kicsereltem a 2 trafot, ugy meg az elsö henger ment, az lesz a baja. Egyebkent nem egyforma a 2 trafo, elsönek 5 cmvel hosszabb a gyertyakabela. Pont nem ért el a hatsoé a helyere, de beszereles nelkül letesteltem drottal, ugyis jo volt.
Valaki nem tud hasznalt gyujtotrafot? Vagy valami tuti helyet ahol biztos van?
Egy Suzuki Intruderes csapat is megkereste a Suzuki hivatalos kereskedojet ott tobbeknek a hatso tarcsa lotyogott(ranezesre olyan mint az enyem tehat csuszo tarcsak) es azt mondtak,h normalis max a merteke kerdeses.
Olvasgatok a szegecselesnel mozgo tarcsa temajaban es ugy latom mintha ez normalis lenne. Maga a teny,h mozog az normalis de az,h ennek mennyire szabad arra nincs hivatalos ertek.
Nem tudok beilleszteni linket telefonrol igy keressetek ra:
Total bike lotyog a tarcsa (egy gsxr lesz a prlda)
Szeretnék menni a balatonra a nyáron, nem tud valaki egy jó helyet?....talán Gyenesdiás jó lenne, de sajnos nem tudok arrafelé jó szállást, segítsetek légyszi!
Este hazafele jövet elment az alapjarat meg a motor ereje, illetve hülye hangja volt. Rajöttem hogy nem megy az elsö henger.(elsö kipuff csö csak kezmeleg volt) Hol keressem a hibat, hogy mitöl lehet? Csereljem fel a 2 gyertyát pl? Mosva illetve esöben motorozva reg volt, viz tuti nincs a pipánál.
Talan alapbol ez normalis es nalam a merteke sok. Vhogy utanajarok mielott kiadok a kezembol majdnem 50k-t egy esetleges uj szettre.
Valaki nem tud hasznalt gyujtotrafot? Vagy valami tuti helyet ahol biztos van?
Olvasgatok a szegecselesnel mozgo tarcsa temajaban es ugy latom mintha ez normalis lenne. Maga a teny,h mozog az normalis de az,h ennek mennyire szabad arra nincs hivatalos ertek.
Nem tudok beilleszteni linket telefonrol igy keressetek ra:
Total bike lotyog a tarcsa (egy gsxr lesz a prlda)
Kicsi is olyan mai modern is de legalább csini.
Az csak egy otromba csődarab rossz szögben.