Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a szegecs szemmel láthatóan kajla volt..............na az nem normális.
Igen nekem is sokbak tunik de most meg az sv median talaltamforumot ahol szinten mondtak,h normalis.
Talan alapbol ez normalis es nalam a merteke sok. Vhogy utanajarok mielott kiadok a kezembol majdnem 50k-t egy esetleges uj szettre.
Elöször is köszönöm szépen a segítséget! Kicsereltem a 2 trafot, ugy meg az elsö henger ment, az lesz a baja. Egyebkent nem egyforma a 2 trafo, elsönek 5 cmvel hosszabb a gyertyakabela. Pont nem ért el a hatsoé a helyere, de beszereles nelkül letesteltem drottal, ugyis jo volt.
Valaki nem tud hasznalt gyujtotrafot? Vagy valami tuti helyet ahol biztos van?
Hát annak a mértéke amit láttam elég nagy.
Egy Suzuki Intruderes csapat is megkereste a Suzuki hivatalos kereskedojet ott tobbeknek a hatso tarcsa lotyogott(ranezesre olyan mint az enyem tehat csuszo tarcsak) es azt mondtak,h normalis max a merteke kerdeses.
Ez kifejezetten szar..............amennyit mozog.
Zoli es Sanyi!

Olvasgatok a szegecselesnel mozgo tarcsa temajaban es ugy latom mintha ez normalis lenne. Maga a teny,h mozog az normalis de az,h ennek mennyire szabad arra nincs hivatalos ertek.

Nem tudok beilleszteni linket telefonrol igy keressetek ra:
Total bike lotyog a tarcsa (egy gsxr lesz a prlda)
Van aki nem?
Glettelés................
holnap gurulás?!?
Te is észrevetted?
Szeretnék menni a balatonra a nyáron, nem tud valaki egy jó helyet?....talán Gyenesdiás jó lenne, de sajnos nem tudok arrafelé jó szállást, segítsetek légyszi!
Dob nincs van tanktáska.

Kicsi is olyan mai modern is de legalább csini.
Akár............komplett outlet park van levetett dobszerkóból.
Különben sem dobolni akar, hanem sportkipufogót keres...
Ez a márkája, hogy ittis?
Apróban tucatjával van ittis dob.
Mi lett?..
Bódis?
Valaki tudja honnan lehet sportkipufogót venni illetve csináltatni 650-esre? még a karbis verzió. Előre is köszönöm mert szinte semmit nem találtam...
Benzinszűrőt érdemes használni ? Ki lett pucolva a karbi fullra és volt benne gané rendesen , főleg alapjárati fuvinál
Este hazafele jövet elment az alapjarat meg a motor ereje, illetve hülye hangja volt. Rajöttem hogy nem megy az elsö henger.(elsö kipuff csö csak kezmeleg volt) Hol keressem a hibat, hogy mitöl lehet? Csereljem fel a 2 gyertyát pl? Mosva illetve esöben motorozva reg volt, viz tuti nincs a pipánál.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-6727803
Pontosan , de Dozer-vel nem foglalkozunk, me csak főhergel

Az csak egy otromba csődarab rossz szögben.