Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50cm
gőz u. 17.
A teligázas gyorsítás egyenes vonalú egyenesen persze hogy kevés egy ideő után.
Oszt ha kiver a murva az első kereked az 50-60-is sok.
Köszi!
Autóra is keresek bár az üveg megvan inkább karosszária fóliázás kéne oda is.
Őket néztem ki én is. Akkor felveszem ezt is a to-do listára :)

Csak az a helyzet,h közben néha érzem,h szívesen váltanék motort. Már gyengé(bb)nek érzem ezt a masinát de az eszemmel tudom, hogy még bőven én vagyok a szűk keresztmetszett.
Hali!
Csepelen, a gőz u.-ban.
Én náluk fóliáztattam az előző autóm üvegeit,lehet csinálnak karosszéria fóliázást is.
Nimúgy megy az kérem!
Csak egyenesen durr a közepibe.
Ok, köszönöm , így már el tudom képzelni ! Még meggondolom , úgyis ki kell találnom , hogy mit hogyan !
Nortek kft

Csináltattam két céggel is.
Az egyik erdőkertesi a másik pesti.

A nortek-é jobb szerintem.
Drágább is picit és lassabb de a végeredmény szerintem lényegesen jobb.
Az előbbiben volt egy bújtatott kérdés is:
Valaki tud jól fóliázós műhelyet?
Zoli!
Anno a Triumph festését te csináltad magadnak vagy bedobtad műhelybe?
Azon gondolkodom, hogy bár az én festésemnek semmi baja nincs, de ráférne egy kis polír ( igazából csak a maximalizmusom miatt és mert nem bírok a seggemen maradni:D ) és utána le is fóliáztatnám valahol vmi kavicsfelverődés ellenivel körbe az egészet. Inkább az koszolódjon mert azt tudom cserélni.
Az a másik problémám, hogy a hófehér szín nagyon szép de ahogy a tankhoz is hozzáérek a dzsekivel meg ahogy kapaszkodnak a motoron plusz a járásból fakadó szennyeződések felkerülnek igazából alig tudom leszedni ezeket a fényezésről pedig mosom rendesen :)
Vagy rossz anyagot használok ( sima autómosó sampon ) vagy én vagyok türelmetlen nem tudom..
Szia!

Köszi a választ!Kicsit húzós az ára, de lehet megpróbálom. Remélem működik!
Ez a két befogó.

Olyan mint ezek.

Képek a valós befogóól meg a kormányról este.
Sanyi, ment az emil a holnappal kapcsolatban.
Mondjuk azért lehet megnézném azokat a kormány befogókat , ha lenne róluk kép
Villahíd és a befogók megvannak, akkor lövök egy mz kormányt és meglatjuk!
Azért köszönöm az ajánlatot!
Felesleges.ez a gyari triumph.Meg a tavalyi termesbol.az meg egy lucas az sv-s gyujtemenybol.
...asszem az a kormány nálam van (Töki által)
ha arra járok bedobom
Mittomen. 10ert van ket szep befogom 22-es es adok melle egy nem szep es enyhen hajlott kormanyt is.hasznalhato de tenyleg ideiglenes.legalabb meg tudod allapitani milyen kell neked.
Magára a kormányra olyan 10-ig maximum, de annyiban mar Pazzaz-t is találtam csak a hosszot nem tudom (marmint a gyárit)
Mennyit szánsz a projektre?
Nem igazán akartam, de akkor marad az !
Ha MZ-kormányt teszel fel nem lősz mellé.

más, nem tudja valaki véletlenül megmondani milyen széles a gyári kormánya a kis Svnek?