Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi!

1-2 órás motorszervízre csak a hétvégék jók?Egyik hétköznap sem jó neked akármilyen lehetetlen időpontban?(gondolok itt reggelre akármikor..)
Ja?....abból már mit akarsz csökkenteni?....ilyet is már csak a mesében hallottam... .......jó, akkor Nálad legyen 3.79dl fogyasztás csökkenés...
Az tény hogy a nyomatékmax.-on igyekeztem tartani ami 8-9e körül van. És mikor rajta volt a yoshi kib...tt jó hangja volt úgyhogy digitben nyomultam.Hülyeség.Volt 7,5-is így.
Épp ez az érdekes, hogy ahhoz képest nem papás tempóban megyek. 130-140 is van benne mindig simán, meg 6-7ezres fordulat is.
Te biztos ON-OFF kapcsolóként használod akkor a gázt ha olyan "sokra" jött ki neked
Köszönöm!

Fogyasztás:
Tegnap voltunk az Üvegtigrisnél.
Biatorbágyon tankoltam, utána tekeregtünk ott Tinnye környékén, mentünk 187 km-t és Dunaföldváron tankoltam 7.4 litert
Mert nem húzod neki.
Nekem a legkisebb 5,1-volt mikor a kanyarban feltartottam egy suzuki altot hajtó nyannyer a madaras teszkóba menet.
A K7től felfelé már 4 gyertyásak. Vagy könnyebb megkülönböztetés képp, fekete váz, fekete villa, meg "dodzsvájper csík" ha jól tudom
Annyival kevesebbet? Nekem átlagosan 4,5öt eszik, akkor ugyanolyan használatnál a 4 gyertyás kijönne 3,5ből?
Mi ez a két- meg négy gyertyás dolog? Az enyém 2004-es, ha szeretnék gyertyát cserélni benne, akkor hányat kell vennem?
Kb 1 liter....és szebben jár stb......tényleg jobb...
4 gyertyás mennyivel ehet kevesebbet?
Persze a K5-ösök kétgyertyásak.
Hát beis b@szna ha hasonló ára lenne a tripládnak mint az svnek
A te SVd még a 2 gyertyás változat volt igaz?
Akinek a v2ő kell meg tetszik az SV formája annak elég jó élményfaktorral szolgál ez is sztem. Am is vásrlásnál nem óraállást meg évjáratot, hanem állapotot nézünk.
Hát 1,3 alatt csak a régen árult kissé kétes fekete van fenn.
Még a szerintem váznyakhibás törött 10-es fekete is 1,4-ért van fenn.Abból nem lesz 8 kiló.
A többi is külföldi tehát több lesz mint 1,6 mind.
Inkább az érdekelt volna engem, hogy most így hogy motorvásárlás előtt állsz, naggyából képben vagy a jelenlegi árakkal, és ezt alapján mennyit érne ez az SV.
Illetve a hét törpének a 7 munkábajárós gülüszemű tripláját És akkor megéri 8ért az Sv, mert amúgy nem
Tudom.
A Ditech után azért az SV se lehet olyan rossz
Átfogalmazom.
Ennyiért van élményfaktorban jobb gépes.
Esetleg én lettem sznob.
Vártam egy pár percet ott a bekötőnél.
Utána elmentem hozzátok.
Szerintem 2-3 percen múlt.
Meggondolandó...

Meredek? A hahun igen nagy a szórás árakat és évjáratokat nézve. Leginkább az állapota számít számomra.
8 kilóért már ilyen idős GSX-R is van szerintem
8 kiló meredek egy K5-K7 Sv-ért.Szerintem ennyiért tied a hófehérke és még ad egy pónit meg a 7 törpét is.
Bocs, látom már. Ezt a mocit is sóvárogva néztem, fehér, teli idomos... Nagyon szép.
Én 800E környékén szánok motorra. Aki meg ennyiért árulja, az nem fog 200E-t engedni. Ennyit meg pofátlan alku lenne.