Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem gyári a festése. Meg a gyári fehérekbe "dodzsvájper" csík van
Ha lehet alkudni, akkor én jó vételnek mondanám. Annyi cuccal megpakolva... A gyári kipufogódobon kívül minden lecserélt alkatrész megvan (index, plexi, rendszámtartó)

Meg ami még baráti, hogy nem csak a levegőbe beszélt, hanem a szervizeket alá is tudja támasztani.
Volt fehér 2007-ben és nem piros üléssel?
Belinkeled?
Ez a fránya angol humor....
150-ért már ott is vagyok egy jóképű platóssal.
Hihetőbb.Bár ez is 750.De haladunk.
Na ezen legalább hasznos extrák vannak (bukócső és a fém fékcső)... hirdetés alapján nagyságrendekkel szimpatikusabb motor, mint a tegnapi!
Csak úgy érdeklődésként, az adatlapomon található motorért te mennyit adnál? Garantált 14e km, pöpec állapot, 12ezres szervíz megcsinálva rajta.

Meg a többieknek a véleménye is érdekelne, hogy szerintetek mennyit is érne.
A négy gyertyás 650es mennyivel eszik kevesebbet?
Hali!

Noh van egy következő áldozat:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-68
97494

Szervízkönyves gép, minden szervízeléskor kapott papír megvan, második tulajos, ez is közel két évet állt.
Na vazz, jól nem sikerült összefutnunk... ....végülis voltál valamerre?...mi átruccantunk egy rövid kis szlovákra Egomtól Parassáig.... .....jó volt Tibi-Timiékkel gurulni...
Ez de fasza útvonal.

http://youtu.be/oLKza6RmkPA
Szintén zenész
Megyek.
De akkor nem megyek be a házig.
Megállok a 7-es meg a tárnoki behajtó sarkon.
Még nincs...szerintem 2/a vagy a budai oldal vagy a fene tudja...lepencén lassan átmegyünk meg ilyenek.....elkezdek készülni, jössz?
Úticél van?
13.30-ra átjössz az jó?....változott a talihely, a Flóriánnál a Szentendrei úton van egy ömv kút, oda mennénk....
Egyből a Flóriánnál akad egy behajtó, vagy a következő sarkon a pizzéria előtt?
Ott hol?....kaotikus az a hely és nem sok megállási lehetőség akad....
Sanyi ...Ne talizzunk a Flórián tér környékén?
No, akkor legyen úgy....még valaki?
A kettő nekünk is jobb lenne..
14?