Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán ez.

de korán kéne indulni.
Tényleg, mi is lenne az útvonal a szerbeken keresztül a partra?...
miért mondtam volna le? bár lehet hogy itt annyira megtetszik az egyedül motorozás hogy ezentúl mindenhova egyedül megyek
Pünkösdi horvátról lemondtál?
Arragfelé van kipróbált szállás.....Kutyáékkal Zdiarban voltunk párszor, onnan kb 40km a lengyel határ Zakopane felé......ott jókat lehet a sétáló utcán kajálni...
az a terv, hogy kinyomtatok pár címet aztán keresgélek. mivel 300km az út, kora délután ott lehet simán lenni, keresni szállást aztán még ami belefér a környéken
Ezzel még nem próbálkoztam.
De tervben van pár bontottcsirke.
Játékpénzt elfogadnak?
Sajnos.
Mindig találni...eleinte még foglalgattunk, de helyben többnyire olcsóbb...
Fizetni szoktunk.
Szállást ilyen esetekben hogy intéztek?
Ja véleményem van.

Az útvonal jó.

A hátam meg cefetül fáj.
ja, és a "B" jelölőtől én már átcsúsznék zakopánéba sajtért meg ebédelni :-) de ez csak feltételes mód, mostanában biztos nem tudok menni.
Krupina-tól Liptovski Hradok-ig az egy nagyon jó szakasz, azt ne hagyjátok ki semmiképp.
Hát igazából mind1, hogy ide írom ki, vagy hogy az adatlapomon nézed meg, de Szegeden. De szerintem ha az NKH-n kívül bárhova viszed, mindenhol megcsinálják.
És hol van ez a hely, ha szabad tudni?
Hello!

Műszaki vizsgához szükségem lenne egy gyári rendszámtartóra(SV1000S(2004)). Kicsit megszopattak azzal, hogy nincs prizmám és rendszámtábla világításom... No comment. Van valakinek kölcsönbe?
Hmm...és az milyen?:)
hát csak olyat találsz mimt amilyen nekem is volt.
link vélemény? benne van a 67-es út is ami fent van a videóim között