Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek egy kört délután.
Gyün valaki?
Háát, ha együtt menekültök Zolival akkor ha a csokit hátradobod nem csak a medve hanem Zoli is megáll felvenni érte a harcot.... ...tehát a csoki biztosabb mint a fegyver...
Nagy számok törvénye ha fennáll akkor az is megteszi
De csoki zsebbe aztán van mivel lekötni az idejét vagy egy Desert Eagle 50. bár a csoki könnyebb valamivel
A medvenel nem kell gyorsabban futnom.
Csak toled.
Legyen egy üveg méz a motorosnál és ha baj van csak dobja a medve elé, amíg az befalja, nyúlcipő
Remélem nem támad étvágyuk fókaforma bőregér motorosokra.
Megették a medvék a szemetet, hosszú volt a tél
A képeken nincsenek is szeméthegyek.
de izé vagyok
tegyél bele egy Szolnok-Hatvan-Tiszafüred kitérőt
Az egerben van, ott voltam már párszor igaz nem motorral.
Nem rossz hely
mondjuk Aranyosvölgyet dícsérik sokan, ott még nem voltam... de innen nekem túl egyenes odáig motorral
bakker
az király
ha a szemetelés itthon zavar, ott hányni fogsz...
a határtól azért le kell tekerni pár km-t, főútvonalakon kamionok, lovaskocsik, és szőröstalpúak között, ami motorral nem veszélytelen ( a főútvonalakon megy a kamionok 100%-a, ugyanis alig van autópálya, Hmvhely felé építkeznek...)

Háromszék nagyon jó, igazi Székelyföld. Máshova nem is mennék....
Persze négy éve voltunk ott.....azóta bármi történhetett...
Na ja a szemét az akkor ott is megvan
Bakker majd egy évet húztam le németországbna hellyel közel és mikor hazajöttem a szemetelés volt az egyik legszembetűnőbb dolog amihez vissza kellett szoknom
Nagyon undorító szokás
Nekem nem tetszett, a Gyilkos-tó környéke tele szeméttel, ha ltérsz az útról dugig szeméttel meg hasonlók.....ilyet itthon is láthatok eleget, inkább megyek nyugatra és csorgatom a nyálam.....
kutya nagyon dicsérte ha jól vettem ki vmelyik hsz.-ból.
Meg biztosan szép lehet a sok hegy, szerpentin....és ha az utak is alakulnak már akkor meg biztosan jó lehet.
hellyel-közzel...
Negatív tapasztalat?
Sokan azt mondják, hogy már jobbak az utak, mint nálunk.
Az az egy ország ahová nem szívesen mennék még egyszer.... ...
Romániába vki júliusban?
lesz kétnapos, de a garázsban....még a házba bemenni sem lesz időm...