Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emeld a tétet, 2 napos külföld a hétvégén?
" hivatásos erőszakoló westfaliában"

...mondjuk ezért a lehetőségért megérne pár életen át szívni, de csak akkor ha végig meglennének az emlékeim...
Mondtam hogy valamit nagyon elkúrtam előző életemben........................valszeg valami fiókzsarnok dél kínában,rablólovag és hivatásos erőszakoló westfaliában vagy Viking martalóc angliában lehettem.
Hm....az a baj, hogy nincsenek pénzes motoros haverjaid....rossz társaságot választottál... .....ezért hiába dobsz fel egy tervet legfeljebb csak megszakértjük, hogy az jó-e Neked vagy sem?... ......,de menni nem tudunk.... ....nekünk marad az egynapos külföld vagy az sem...
Amúgy sokat agyaltam.
És többet a ....szom dobja fel a terveimet.
Van egy kocsim és utánfutóm.
Simán lekolbászolok szeptemberben oda ahova szeretnék.
Nekem megy a Pesti út festői kissé régilakó szagú légkondis panel patkányluka jutott.
Pedig én sokat terveztem...................de hát ez van..................a serpenyő egyik felén a festői jón-tenger a másikban meg a 3. emelet ingyen szopása.
Valamit nagyon elkúrhattam előző életemben.
Agyaltam tegnap, hogy ma valahová menni kéne, de Bálint nem motorral jött így az én kedvem is elment.... .....
Jól teszi.....
Már Szerbiában van.
Úton görögország,tenger felé.
Hogy csobbanjon a nagy görög kékségben.
Mondjuk olyan is van aki nem tervez és nem is megy sehova....az a legbiztosabb...

Csak azért kérdezem, mert ismerős keres egy helyet, kicsit eltér már a gyári állapottól a motor. Viszont legutóbb így már 20.000 Ft volt neki a vizsga...
Hali
Én kaptam hozzá tartókat, a 4ből egy se volt jó eredeti állapotában. Volt amelyikből a 3/4-ét levágtam :)
Simán csinálhatsz konzolokat.
holnap vmi lightos gurulás?
Az a 25-ös út kegyetlen szar minőségű, tavaly arra mentem. Gospic után viszont igen jó.
Csak irigykedek...
Van aki megteheti...............
Jó utat.
A tervezésből meg út is lesz.
Nekem.
Értem a hozzászólást! Van aki tervezget hónapokig és van aki elmegy...
Hat..........tudod............csak egy ugras a Sugar.
Jó...
Ha már Szerbia. Holnap megyünk oda is, és pár nap múlva már a görög tengerbe lubickolunk
Na vazz.....nem tudom miért emlékeztem a szerb vonalra...
Hy emberek
Hasidomhoz lehet otthon mókolni konzolokat? Vagy van valakinek rajza róla hogy néz ki a konzol?
Sehol.
Én nem akartam szerbián át menni.
Ezt Sanyi találta ki.
ebben hol van Szerbia?