Mondtam hogy valamit nagyon elkúrtam előző életemben........................valszeg valami fiókzsarnok dél kínában,rablólovag és hivatásos erőszakoló westfaliában vagy Viking martalóc angliában lehettem.
Hm....az a baj, hogy nincsenek pénzes motoros haverjaid....rossz társaságot választottál... .....ezért hiába dobsz fel egy tervet legfeljebb csak megszakértjük, hogy az jó-e Neked vagy sem?... ......,de menni nem tudunk.... ....nekünk marad az egynapos külföld vagy az sem...
Nekem megy a Pesti út festői kissé régilakó szagú légkondis panel patkányluka jutott.
Pedig én sokat terveztem...................de hát ez van..................a serpenyő egyik felén a festői jón-tenger a másikban meg a 3. emelet ingyen szopása.
Valamit nagyon elkúrhattam előző életemben.
Csak azért kérdezem, mert ismerős keres egy helyet, kicsit eltér már a gyári állapottól a motor. Viszont legutóbb így már 20.000 Ft volt neki a vizsga...
...mondjuk ezért a lehetőségért megérne pár életen át szívni, de csak akkor ha végig meglennének az emlékeim...
És többet a ....szom dobja fel a terveimet.
Van egy kocsim és utánfutóm.
Simán lekolbászolok szeptemberben oda ahova szeretnék.
Pedig én sokat terveztem...................de hát ez van..................a serpenyő egyik felén a festői jón-tenger a másikban meg a 3. emelet ingyen szopása.
Valamit nagyon elkúrhattam előző életemben.
Úton görögország,tenger felé.
Hogy csobbanjon a nagy görög kékségben.
Csak azért kérdezem, mert ismerős keres egy helyet, kicsit eltér már a gyári állapottól a motor. Viszont legutóbb így már 20.000 Ft volt neki a vizsga...
Én kaptam hozzá tartókat, a 4ből egy se volt jó eredeti állapotában. Volt amelyikből a 3/4-ét levágtam :)
Simán csinálhatsz konzolokat.
Jó utat.
A tervezésből meg út is lesz.
Nekem.
Hasidomhoz lehet otthon mókolni konzolokat?
Én nem akartam szerbián át menni.
Ezt Sanyi találta ki.