Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez milyen motor is?
A gázkarhoz azé hozzányúltál?
320km-nél tartok ezen a hétvégén, és még lötyög a tank alján. Elég barátságos fogyasztás
Tuti jobb mint a lépcsőzés.
Érik a gondolat egy külföldre.
Pont mikor elindultunk.....így csavarogtunk egy keveset a szlovákoknál.......nem is annyira keveset, többet mint terveztem... ....viszont az utak állapota még gatyább mint nálunk...
Odaért?
Sziasztok!
99 es svről lévén szó. Azt produkálta a drága, hogy simán mentem vele már majdnem 200 km-ert. Hazaértem. Leállítottam..kinyitottam a kaput majd indítom állnék be vele és lefullad mikor sebességbe teszem.. mintha nem emelne ki a kuplung..ugye kisebb nagyobb csattanások közepette műveli eme csodás jelenséget...aztán 3-4 próbálkozás után már mintha kezdett volna magához térni, de a váltónak így is volt egy hangja. van valami ötlet tipp, hogy mi lehet ez? Nagy-e a baj avagy sem? Annyiit hozzáfűznék, hogy elvileg sajnos castrol olaj van benne...Köszi a segítséget előre is:)
Vártunk...
Hogy rosszabb lett az nem normális mert az ellenkezője miatt használom ....eddig még ilyet senki nem mondott... .....a gázbowdent pedig úgy állítsd be, hogy csak egy kis holtjátéka legyen és még ne szoruljon...
Majd lefényképezem. Versenygumik vannak fent, szerintem nem tetszett nekik az átlag 10 fokos aszfalt így tavasz elején :S

Szinte minden mélyedés elvan repedve, a gumi széle is, egyvonalban a mintával szóval ezzel már sehova

Az az érdekes első elővételkor lelett ellenőrizve sehol nem volt rajta sérülés. Mondom tök jó májusig ki is bírja ...... aha ki persze
Bár most látom,h volt ez már tervezve napokkal előtte, csak én nem jártam erre:(
Múlt héten voltunk ott ( én akkor először ) nekem nagyon tetszett.
Legközelebb ha tudtok kérlek szóljatok, szívesen mennék veletek kisebb körökre;)
Beleöntöttem a verdaba a mojlevet, es sokkal rosszabb lett a váltó. Ez normális?
Más. Kb fel centi kottyanasa van a gaznak. Igy eleg nagyot rant mikor minimalis gazt huzok. Ha huzok a bovdenen kicsit, kissebbet fog rantani?
jövök, várjatok
Hol nyílt szét?....nem lesz nagy tempó így akár felnin is jöhetsz...
Elvileg pár perc múlva és az üvegtigrisnél találkozunk Lacival kb 10.30-kor....., ha jössz várunk....
hova mentek végül és mikor indultok?
jó gurulást srácok. Nekem szétnyílt az elsőgumim pedig megakartam jelenni
Nemsokára, ha gondolod találkozzunk az üvegtigrisnél....ez igazából azoknak szólt akik esetleg mégis jönnének, Téged hívlak....
Sanyi!
Mikor tervezitek az indulásr ?
Bennhagyod a puttonyba a Stihl-t.
Akkor olyan lesz mint a magyar narancs?
A lesz egy sz És nem nagy lagzim lesz, csak kicsi olyan 2 hónap múlva, az is itt magyarba
Bazinagy görög lagzi is lessz?