Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nagyon illik a formavilághoz helyedbe nem cserélném le
Holnapi tali miatt feljöttem vele, és akkor már ne porosodjon a kolinál. Tükrök cseréjén gondolkodom egyébként. Nagyon jól használhatók, szépen látni bennük, de műszakin is morogtak miatta. Nem akarok belőle bajt.
Láttam ma motorral jöttél suliba Körbenéztem a gépezetet .Tükreid nagyon bejövősek
Nem tudom szerintem variálni kell. Eredeti állapotba van.
azért nem tudsz mérni semmit mert széthúzod a csatlakozót. azt viszont ne kérdezd, hogy széthúzás nélkül hogy kell mérni, talán ha megszúrod gombostűvel a vezetéket és azon keresztül. először viszont a tps-t kellene megnézni szerintem.
köszi
Azért remélem valaki tud majd segíteni ..
Okosat nem tok...................hülyét meg nem akarok.
Na erre valaki valami okosat?
milyen irányban tér el? vagy rá van esetleg írva és azt kéne tartani? én mindig 2.25 és 2.5 -re fújom, szintén a gépkönyv szerint...
Egyenlőre megyünk....reméljük nem fog esni....
Me......nem jossz?
Én még a Yamaha DT-mhez vettem AP-t.
Elég rendesen kajálta a tárcsát és nem is fogott túl jól.
Nem is vártam meg, hogy elkopjon.
Nem tudom, nem használtam még....viszont 3 éve cseréltem párat mert azoknak nem tetszett...nekem most EBC van benne, és nincs bajom vele, ezzel vettem nem én tettem bele....én a Brembo mellett maradok.....
szasz! AP racing fékbetétről mi a véleményed?
Zoliék terveznek valami kis szlovák karikát....a GS500 topicban szervezgették...ott van az útvonal is...
DB killer benne van? Látom VStormon volt, SV-hez jó a felfogatása?
Sanyi merre mentek vasárnap?
Hétvégén mentem ~500km-t, felét utassal, dobozzal, és 4.5L átlag jött ki. Nem gondoltam volna, hogy ennyire gazdaságos kis jószág ez
nekem a mostanival elöl 2körül hátul 2.2 a jó ennyit számít leglább a gumi típusa de pl a contival az első volt 1.8-1.9en és jobbnak éreztem
contimotion bocsi nem conti force
elől contiforce van hátul egyenlőre még a gyári mez4, de vagy bt023-at teszek fel vagy roadtech z6-ot
Ez azért gunitól is függ....a gyárinál vagy azzal megegyezőnél tényleg ez kell, de minél sportosabba gumi annál jobban különbözik a gyáritól....
E betüs.35 ezer.
sztem megegyezik az injektorossal az 2,25 és 2,5
mekkora guminyomás kell a kis sv-be előre illetve hátra utcára? (karbis sv)