Én a Fazeren a várárlás után szinte azonnal lecseréltem a gyári plexit ,túraplexire. A gyárit szépen eltettem polcra.
Majd 5 év után mikor szükség volt rá és újra visszaszereltem , akkor vettem csak igazán észre, hogy ez mennyivel jobb, mint a kb.7-8 cm-rel magasabb túraplexi , ami pont a fejemre terelte a levegőt.
Nem vennék mégegyszer túraplexit az biztos.
Sanyi !
Mióta visszavettük, beállítottad az alapjárati fordulatot , egyből a régi időket emlékeztető fogyasztása lett a gépnek ( 5,2-ről a mostani hétvégén visszament 4,3 -ra. ) közel egyazon tempónál 90-120 között
Szétkaptam a generátort, mert azt mondták lehet, hogy attól füstölt el a fesszab.
Az egyik mágnesről lepattogzott a gyanta (vagy mi? )
Az lehet valamiféle hiba forrása?
Tudom, hogy nem a távra, azt arra értettem hogy már kezdek hozzászokni Egyébként most néztem, hiogy nem is világított, csak villogott. mostmár világít is.
Mitől lehet ugyan? Elején azt hittem, hogy nincs elkeveredve rendesen, de azóta mentem már vagy 200at, csak elkeveredett azóta. Sokkal nehezebb húzni a váltót, meg mikor hirtelen sokat lassítok rakosgatnám vissza, vagy mikor alig bírom visszapakolni.
Mert a hütöm egyik vége el van hajolva valamennyire egy eldőlésből adódóan(így vettem) aztán nem tudom ,hogy ez befolyásolná-e vagy mi,mert a tartályba fullon a fagyálló új az olaj benne szóval más nem lehet...
Sziasztok!
Kérdésem a következő:Sv 650 S 2004 üzem közbeni vízhőfok 90-95 fok között van országuton és városban is ez normálisnak mondható?Mert sok vidit elnézve általába 80-85 fok szokott lenni más motoroknak!
Válaszokat Köszönöm!
Majd 5 év után mikor szükség volt rá és újra visszaszereltem , akkor vettem csak igazán észre, hogy ez mennyivel jobb, mint a kb.7-8 cm-rel magasabb túraplexi , ami pont a fejemre terelte a levegőt.
Nem vennék mégegyszer túraplexit az biztos.
Mióta visszavettük, beállítottad az alapjárati fordulatot , egyből a régi időket emlékeztető fogyasztása lett a gépnek ( 5,2-ről a mostani hétvégén visszament 4,3 -ra. ) közel egyazon tempónál 90-120 között
Az egyik mágnesről lepattogzott a gyanta (vagy mi? )
Az lehet valamiféle hiba forrása?
Át kell vezetékezni mert univerzális de kopasznak segített.
Pl Kelle.hu-n.
Kérdésem a következő:Sv 650 S 2004 üzem közbeni vízhőfok 90-95 fok között van országuton és városban is ez normálisnak mondható?Mert sok vidit elnézve általába 80-85 fok szokott lenni más motoroknak!
Válaszokat Köszönöm!
sanyi: 650-es