Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, gyere nyugodtan és még akinek kedve van....
Az ilyen agyon szelepelt és finom telókba nem szabad túl sűrűt tenni mert szétnyomhatja a szelepeket....van amelyikbe gyakorlatilag majdnem 0-ás kell...
Helló!
Oly kérdésem lenne, hogy hol találom meg a katalizátort a 2008 as Sv 650 S -es típusú motoromba!
Azért kérdezem, mert rendeltem egy MARTIN sport dobot és azt az információt említette a felrakással kapcsolatosan, hogy a lábtartó alatti hegesztéstől felfelé 55mm re vágjam le a csövet majd üssem ki belőle a katalizátort( egy lapos csavarhúzó segítségével befelé ütni a szélét). Ezek szerint a csőben van benne a katalizátor és pont el is vágom?
Ha valakinek hasonló dob van, és felszerelési módja volt kérem segítsen!
Köszi!
Motult néztem, abból tényleg csak a Factory Line való a fordítottakhoz?

Köszi hogy írtatok!
Bár az Kayaba teló.
Én 10w-st tettem bele.
5W-t szerintem....
Sziasztok!

Szerintetek fordított teleszkópba milyen és hány W-s olajat rakjak?
GSXR750 K6 teleszkóp SV650-ben.

Köszönöm a segítséget!
A flexicső kuka............vettem egy bontott cuccot.Az lesz felhegesztve.
punto kipufogóval negyogy kinlódj, 9500ft-ért vettem1-2 éve (közép és hátsó dob egybe)
elötte 2x hegesztettem,mert nem gondoltam hogy ennyire occsó
...kár hogy melózok hétvégén
szavadon foglak
Ez szopás lesz a szarabbik fajtából.
Sokáig fog tartani.....éjfélkor is jöhetsz...
Mivel viszik kölcsönbe a CO hegesztőt szombat délután 3 db kuka kipufogóból kell gányolni egy működőt a kocsi alá.
Most már jó időt mondanak vasárnapra is......szombat este sütögetünk itthon, akinek van kedve jöjjön, akár itt is lehet aludni a másnapi motorolás előtt.,,,vagy helyette...
Most jártam meg az első kezdő körömet.

Nagyon el vagyok szokva tőle.

Pesten lehetne 800-is a benya annyian vannak hogy el kéne egy kis ritkítás.

Kipróbáltam a 100-at direkt.Még punnyadva sem tépett le.Pont nézelődős a sebesség.
150-160-nál kezdi az arcomra tolni a levegő a sisakot.

Viszont a kétkilót nem próbáltam ki mert megdöbbentően sok a rendőr.
Az M0-M5 ig két trafi és egy motoros rendőr volt a mérleg.
Durva.
Megerősítem hogy tényleg nagyon jó a plexi. És meg sem moccan menet közben sem ! Nekem is ilyenem van csak feketébe.
Eddig nekem pont a képembe fújta a szelet a gyári plexi, most már a sisak fölé
22.500 Ft volt a motorline-nál. F.Fabbri S048/ls
Motorline
nekem gyakran belenyal a mutató a 110-be városban is, és nem érzem soknak... autóval dettó, bár eléggé himbilimbi a futóműve, szóval 90 körül azért már egyre gyakrabban elveszem. hiába, öregedek én is :-)
Hy Alll! Mennyi hűtővíz szűkségeltetetik egy 650enes Svbe?
Dehogy zavaró, csak próbáltam vigasztalni a kollegát
sose szerettem szabályok szerint élni, lehet bolondság de én így élvezem, természetesen addig amíg lehet :) de kövezzetek meg ha csak egyedül vagyok ezzel így
na majd egyszer kipróbálom jobb időben :)
amúgy annyira nem izgat ha nem megy 200-at :D
Mint előttem páran írták, nekem is 120-130 ig kényelmes. De 110ig egyenes háttal tényleg jó.
Fiatalság, bolondság...
Az tény és való lekell forgatni 11000 ig