MEgmondom az őszintét, nem számoltam el, mert magam sem hittem, de igaz a tempo lassú volt nagyon. Én városban keveset megyek, ,mindig 6 literrel számolok, de legtöbbször ahogy én járok vele ,kijött százkilométeren 5,6 ra az átlagom. A legtöbb amit elmertem eddig menni úgy hogy nem tankoltam az ha jól emlékesz majdnem 260 km volt, de akkor az utolsó 60 at óvatosban tettem meg. Normál esetben 200 és 220 km enként tankolok
Már Ducatti is van a full-gázéknál.
Ez még az eredeti gumi volt, ránézésre még soha nem voltak kivéve a kerekek. A csavarok teljesen érintetlenek voltak.
rendszám tartó projektben vagyok, láttam sok jó ötletet a témában. savállóbol akarom CNC-vel kimaratni. van valakinek esetleg pontos méretes AutoCad rajza? vagy valami esetleg amiből ki tudok indulni?olyat akarok csinálni amibe a rendőr nem köthet bele. tehát ha jól tudom kell rendszám+műanyag keret+piros fényvisszaverő+ rendszám világitas. ez így korrekt? a műanyag keret kötelező?
Csak a képen tűnik magasnak, egy fakkos plusz a tetején van egy térképtartó. De ha adsz egy címet vagy egy tel.számot akkor holnap be dobom a kocsiba és elviszem magammal nem foglal nagy helyet. Akkor sincs baj ha esetleg nem kell.
Elvileg otthon leszek..készítgetem a motort vasárnapra.
Leszedhető a teteje?Lezippzározható?Alapból ilyen magas kivitel mint ami a képen látszik vagy azt is lehet állítani egy zippzárral?
Sajna nekem a magas kivitel nem lenne jó ezért kérdezősködöm.
Szia !
Held márkájú,hogy mi a pontos tipusa azt nem tudom.
Holnap délután pont megyek Halásztelekre ha gondolod el is tudom vinni és meg nézed.
Az ár 5000ft.
Szia Feri!
Engem érdekelne a táska látom, hogy Szigethalom és Csepel környékén motorozol. Az tökéletes mert én meg halásztelki vagyok:)
Valamikor meg tudnám nézni?
Mennyit kérnél érte?
Igaz nekem kis SV-m van ( tudom az nem is SV ) de most mentünk a hétvégén 2 személlyel a Duna-Ipoly nemzeti parkon át Esztergomig aztán vissza Szentendrére. Aki ismeri tudja,h kanyargós, dombos út. Nem mentem gyorsan de nem is kíméltem. 1-2x volt 170.
Így jött ki 4.7L-es fogyi.
313km-nél tankoltam 14.75L-ert.
ha gondolod csatlakozz