Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ma motoroztunk. 4 órát krosszoztunk az erdőbe és olyan izomlázam van, hogy majd beszarok. De megyünk holnap is mert nagyon puhány vagyok... kell a kondi a 10 nap múlva kezdődő görög útra Jujj de várom már
És a konyhát a szakácskéssel szabja át?
Ha kölcsönadod a verdát nem tudja megoldani?
Már KB 3 hete lebegteti.
Eddig elsunnyogtam.
Szólt hogy kéne.
Mondtam hogy jó-jó és baxtam elmenni.
Eddig tudtam elhúzni.
biztos én vagyok az értetlen barom, de vajon mit csinálna az akinek szombat este jut eszébe, hogy vasárnap reggel költözni akar, ha véletlenül halaszthatatlan dolgod lenne.
Akkor én sem megyek sehova - idén
Ha nem leszek hulla talán délután elkarikázok valamerre...................bár be akarja hogy faragjam a nagy konyháját egy pöcs lukba.
De nincs hozzá kanalam.
Nem rontottad el...az örömmotorozás meg lesz...reméljük... ...Tehát eddig két motorral 4-en megyünk valahová..
Bocsi hogy erontottam a bulit.......................vagyis nemén.
Akkor mi sem megyünk velük....majd valamerre elbóklászunk..... ---viszont aki akar az jöjjön velünk valamerre...
Megy a levesbe...
Ugyis már szarrá van kopva a hátsó...
Kukacold meg.
Hát ez az isteni szerencse, hogy nem.
6 benzinkúton álltam meg fújni.
Új gumi?
Defektet kaptam hazafelé...
Ki cipel?
egyszerű a helyzet, lelépsz és otthagyod a kulcsot az asztalon
Nöm.

20 perce értem haza és akkorra tudtam meg hogy nyertem egy költöztetést unokatesóm részére.

Rokonoknak tilos megmondani hogy van teherautód.

Tegnap kapták meg a kulcsokat és csak vasárnap nem dolgozik így minimum 3 köröm van valahol a nullás mellett valami szoci kaptár 3. emeletére.
Te hova mész reggel, Egomba?....találkozzunk valahol?
Szia! Van ilyenem ha érdekel!
Kaptam kölcsön egy givi plexit. Van benne egy lyuk, meg el is van törve, kábelkötegelővel van összefogva . Kipróbáltam, 130 ig mentem fel, nagyon szépen eltereli a szelet felettem.
Nagyon gondolkozok, hogy vegyek-e. Csak az a baj, hogy nem tetszik... mármint, ahogy a motor kinéz tőle.
Van esetleg valakinek eladó?
Jah, N-esről van szó
S O S !
2002-es 650n - hez fesszabályzót keresek.
ez akkor jó egyáltalán bele?
igen énis erre gondoltam, nagybátjámnak oda is adtam,csak mondom,ha esetleg tudvalaki gyárit az jobban esne:)
Esztergányos alakít rajta pikk-pakk.