Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

A segítségeteket szeretném kérni! 5 napja emelőn volt a motor ma sajnos erre keltem azthiszem a kutyám volt:(

a segítséget abban szeretnék kérni,hogy hiányzik a motorból egy ávtartó, a lánckerék és aközépső csapágy között,rendeltem egyed hosszra jó is de a belső átmérője sajnos 17es, svbe ugye 20as kell.
szeretnék érdeklődni,hogy ilyet tud e nekem szerezni! előre is köszönöm!
Ez valami 400 km max asszem.
Azon agyalok, hogy ez nekem hosszú lesz ....hétfőn hajnal 1-kor kell kelnem és jó lenne vasárnap időben lefeküdni.....majd meglátjuk...... ........
ki is a kényelmes?
Ja gyarmat vissza.utvonal holnap.mobilrol nem link-elek.
az útvonalról van valami? a Balassagyarmat már visszafelé értendő tankolásnál?
Nem 9.

Nyugi, megvárunk!
Zoli, Esztergomban kezdünk 10:30-kor. Ahogy a dobogókői úton jössz be, a második körforgónál van egy benzinkút a Tesco parkolóban. Itt agyig nyomjuk, és a GS-esek Balassagyarmaton tudnak majd újra tankolni, a nem GS-eseknek meg Besztercebányán van mindenféle kút. (OMW, Shell, Agip, Slovnaft...)
Kel akkor a ....köm.
Holnapra remélem kiderül, hogy Ataa mit szeretne végül.....azért reggel 9 felé Egomban lenni nem lenne olyan jó, ahhoz 6-kor kéne kelni...
Ja egésznap nonstop.Külföldre.
Egész napost terveztek?
Igen, mi biztos megyünk valahová a Bálinttal és két lánnyal, de ez a gurulás itt nem nagyon szerveződik....remélem holnapra körvonalazódik...
ez vasárnapi program?
Agyalok és egyre többször, hogy az SV-be hátra légrugót tennék....fene tudja....buherálásnak jó lenne...
Ago-t kérdezd a pc topicban erről....szerintem nem veszti el a beállításait, de erről Ő többet tud...
Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy van a motorba PC. Ha kiveszem az akksit, akkor újra be kell állítattnom, vagy megőrzi a beállításokat ?
Akkor nem velük megyünk?
Attól függ merre megyünk.Ha gyarmat felé elég az M3 kivezető.
Ha esztergom akkor nemtom.
Hol és mikor lesz a találkozó?....nézegettem amit Ataa írt abból valami esztergomi találkozó jött le....és elég korai...

Vasárnap.
akkor holnap lesz valami?
Először 5w-sre tippeltem de ami benne volt az sűrű volt így 10-es ment bele.Jól szuperál.
Köszönöm szépen :) Gyönyörű
Te Sanya! A környezetvédelmi tiltás kiiktatása befolyásolja a fogyasztást? És mellesleg gps csatlakozód nincs eladó?