Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem az N-es SV is viszi a kétkilót csak ki kell várni.
Lehet más lánckerék van fent neked
nekem N -esem van, autópályán kipróbáltam 195 volt a vége. Igaz, hogy 10 foknál nem volt több és volt egy kis szembeszél is...
Zolee nemkell ahoz autópálya
Nevicceljünk gyerekek, 650S-em van 105kg vagyok, és 214 et ment alattam. N nemtudom mennyiben különbözik. De igen 170-180 felett én is már hajolok kicsit.
hát akinek olyan gépe van, ami viszi a kétkilót, az más téma :-)
Kétkilónál szerintem hajolni kéne egy picit de no problem.
nem tudom, én 140-ig oké vagyok az N-esen. Annál gyorsabban meg nem szoktam menni, de miért is...

...ja megvan, mert nem autópályázok :-)
Engem nem zavar a szél, meg ha feküdni kell akkor feküdni kell :) Nekem csak a kinézete miatt kellene ez a plexi nagyon cool :)
06303662187-es számon keress nekem van!
Ha van valakinek eladó hasidom és oldalidom akkor megvenném. Esetleg ha tud valaki adni egy telefonszámot ahol megtudom venni azt megköszönném. 2004-es sv.
sok gyári plexi pont a fejre dobja azt a szelet is amit a mellkas kapna (bömös is ilyen)
ha kihuzom magam rendesen a szélzaj lecsökken,levenném a plexit halkabb lenne
Most tényleg 100 nál zavaró?
Polkát járok ennyinél a hátsó ülésen még N-esen is.
Kérj kölcsön egy N-est, és menj vele 50 km-t az autópályán - amikor visszaülsz majd a sajátodra meglátod, hogy nem is olyan zavaró a dolog
Meg ha esetleg tudsz mondani pontos cikk számot ha még megvan a doboza vagy emlékszel melyik volt az akkor azt is szívesen fogadom :)
Gyulesz: Mennyi volt? Nem löbög túlságosan a gyárihoz képest? Mert haver vett egy puigi plexit az er-5 re és úgy mozog neki 120 fölött (rendesen felrakva) hogy majdnem azthinné az ember leakar esni :S Nagyon szép ez a plexi és annyira más formát ad az elejének beleszerelmesedtem :)) Ha van esetleg még képed a motorról ezzel a plexivel dobnál fel?
Arra meg jó egy 500 forintos füldugó.

Huhh mostanában elég olcsó megoldásokat adok.
Nekem is gyári van fenn, de én nem tapasztaltam vele ilyen problémát,
száznál pláne nem. Engem inkább a szélzaj zavar, de az is inkább csak 120-130 felett...
Csupaszon 110 nél még rendbenvan
"Légy férfi és küzdj a széllel!"
Asszem így hangzott el...
Én a Motorline-tól vettem!
Gyúrni kéne felsőtestre és karra.
Ezzel a gyári plexivel (650 S) 100 nál leesek kb...

Keresgélek bubisat de sehol nem találok... Valami ötlet?
TibikeRs!