Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra gondoltam hogy amiből a kocsiknak a fékcsövét csinálják az tuti jó lehet.
Hmm, akkor keresek lehet valami gyárit , mert az átlátszó is elkezdett gyöngyözni...
Nincs benne folyadék de csináltam egy jobb tartót a kapott helyett ami közelebb hozza a tartályt és a gyári ment rá.
Így szebb,nem olyan idétlen mint a hosszú pálcikával és a dőlésszögét is be tudtam állítani kis csavarással.
Laposvas 20x3-as.Két lukkal.Formára hajlítva.
Zoliiii, honnan szedtél végül fékfolyadék csövet? Mert latom ez már nem gyöngyözik!
Hát.............. megszokod.
A csirkeláb után ez van.
A gyáriból láncolajzó tartály lesz.
a karok jól néznek ki, de az a tartály elég randa
Bassz én kevesebből vettem ezt.
És nem kell leküzdenem a fogyikúrát.
azt muszáj volt kipróbálni, saját pénzből nem rendelnék meg egy 50€-s steak-et, itt meg adott volt
az sem lehet olcsó mulatság, de tetszik is a szimmetrikus rendszer, marad egyelőre a gyári dob
Nem kéne fél marhát enni céges bulin.

Ennyire nem lehet szar a helyzet.
próbálok fogyózni aztán az éhes disznó és a makk esete
csinálj 2-1 rendszert. Fele annyiba kerül, és az egyik oldalra nyugpdtan eshetsz
Éheztetnek otthon vagy a mama szarul főz?
100k 1db. dob? az 1000-re ez 2x? ilyenem se lesz egy jó darabig, ebből mennyi hamburgert lehet már venni, még Sanyinak is a fülén jönne ki olyan sokat
mail
Nekem AGO 100 körül ajánlotta most. Valamit te nagyon tudsz..
Nah itt e a fődutazás.
Nem szerettette meg velem de jó nézni.
Majd 5-6 éves XC nem lesz rossz vétel csak ne ilyen tagtól legyen véve.

http://youtu.be/aTvYAcJOx3s
Üdv
Valaki nem tud eladó nyitott dobot SV 650 re? :)
Egen.

Megérkeztek a fékkarmantyúk is.
Így szombaton legózom.
jó, már vágom... mikor írtam a hsz-t, még gondolkoztam is a "gumi" szó kétértelműségén, dehát ez egy motoros fórum... ...vagy épp azért?
Ammá baj..............
a málnást nem értem
Nekem még kel egy pár.....................az első rosso 2 meg egy málnás-kakastarélyos-UV naracs.

És ha minden klappol csak benyára költök az évben meg szezonközepén egy olajcsere és egy szinkron fog kelleni...........talán.De ahhoz még 4000-et le kéne szteppelnem pofáraesés nélkül.
Mi megyünk.
Szeretnék venni pár dolgot a tavaszra, hátha ott látok jókat.
én már meguntam, egyre bénább...
amit pozitívumnak hirdetnek, hogy most 6-in-1 kiállítást kapsz a pénzedért, mert autós, tuning, hifi, mosógép és gumicsizma szakkiállítás is lesz egyidőben, ez az én szememben inkább negatívum. Amúgy meg mit nézzek ott, a zsét már előre elköltöttem a tavaszi nagyszervizre + 2 új gumi.