Nincs benne folyadék de csináltam egy jobb tartót a kapott helyett ami közelebb hozza a tartályt és a gyári ment rá.
Így szebb,nem olyan idétlen mint a hosszú pálcikával és a dőlésszögét is be tudtam állítani kis csavarással.
Laposvas 20x3-as.Két lukkal.Formára hajlítva.
Nekem még kel egy pár.....................az első rosso 2 meg egy málnás-kakastarélyos-UV naracs.
És ha minden klappol csak benyára költök az évben meg szezonközepén egy olajcsere és egy szinkron fog kelleni...........talán.De ahhoz még 4000-et le kéne szteppelnem pofáraesés nélkül.
én már meguntam, egyre bénább...
amit pozitívumnak hirdetnek, hogy most 6-in-1 kiállítást kapsz a pénzedért, mert autós, tuning, hifi, mosógép és gumicsizma szakkiállítás is lesz egyidőben, ez az én szememben inkább negatívum. Amúgy meg mit nézzek ott, a zsét már előre elköltöttem a tavaszi nagyszervizre + 2 új gumi.
Így szebb,nem olyan idétlen mint a hosszú pálcikával és a dőlésszögét is be tudtam állítani kis csavarással.
Laposvas 20x3-as.Két lukkal.Formára hajlítva.
A csirkeláb után ez van.
A gyáriból láncolajzó tartály lesz.
És nem kell leküzdenem a fogyikúrát.
Ennyire nem lehet szar a helyzet.
Nem szerettette meg velem de jó nézni.
Majd 5-6 éves XC nem lesz rossz vétel csak ne ilyen tagtól legyen véve.
http://youtu.be/aTvYAcJOx3s
Valaki nem tud eladó nyitott dobot SV 650 re? :)
Megérkeztek a fékkarmantyúk is.
Így szombaton legózom.
És ha minden klappol csak benyára költök az évben meg szezonközepén egy olajcsere és egy szinkron fog kelleni...........talán.De ahhoz még 4000-et le kéne szteppelnem pofáraesés nélkül.
Szeretnék venni pár dolgot a tavaszra, hátha ott látok jókat.
amit pozitívumnak hirdetnek, hogy most 6-in-1 kiállítást kapsz a pénzedért, mert autós, tuning, hifi, mosógép és gumicsizma szakkiállítás is lesz egyidőben, ez az én szememben inkább negatívum. Amúgy meg mit nézzek ott, a zsét már előre elköltöttem a tavaszi nagyszervizre + 2 új gumi.