Igazándiból a 650-esnek nincs csak az ER6 amivel össze lehetne hasonlítani.
A sornégyes hatkilósok teljesen mások.Karakterre.Nem mondom hogy jobbak vagy rosszabbak.Csak mások.
Én még mindíg a sorhrámas blokkra mondanám hogy tényleg ott van a V2 és a sornégy jó tulajdonságai a rosszak nélkül.
Kár hogy nem alkalmazzák több modellnél.
Utcai használatra is tökély pályán is megállja a helyét.
Minőségi futóműelemekkel lehet vele szerethető masinát csinálni.Még ha a gyárkapun kilépve elkopik a kettes henger akkoris.
a legfrissebb angol superbike-ban van egy állat olvasói levél+válasz. általában keményen osztják a jónépet (jobban mint Mocsok Zoli annak idején), de ez szivet melengető :). A kérdezőnek SV-je van, és azon sír, h mit vegyen helyette, amiben megvan a v2 használhatósága, így jobb, úgy jobb, stb... az a válasz, h nem tudnak ilyet ajánlani, amit leírt az leginkább az sv-re illik, tartsa meg, vegyen rá 1-2 extrát, és a cserére szánt pénz mardékát benzinezze el :-)
én egyébként rsv-t vagy tuono-t mondtam volna neki
szkennerem nincs, de majd befotózom ha lesz kedvem.
ez az ingyenjegy nem átruházható amúgy ha van máv os ismerőöd ott próbálkozz, én úgy tudom azok kaptak ingyen jegyet expora, 1 évben 10 jegy nem bbiztos ez az infó, lehet hogy csak kamu de egy próba
Házit ha lehet nem..............pláne gombából.
Ezt a gépet sokáig nézném.
Má így is a tankon a matrinya kikészít.És azt is spórban csináltattam.
Megoldom de necces.
Olyan kis profinak szeretném megoldani.
Így most marad gombátlanul egyenlőre.
Láttam vázat ahol mindkét lenyúló blokktartó le volt törve.
És ami tetszik védő pont arra a kettőre van felcsavarozva vagy csak egyikre.Ezért hezitálok mert jó lenne a hűtőt megvédeni.
Na megvolt az idei első gurulás (igaz hogy csak 30 km). Furcsa volt megint ebből a szemszögből nézni a világot, de ideje visszaszokni rá.
Ésmég pózerkodni is volt idő.
Nincs.
Bátor vagyok.
Amúgy letámasztom a deklire.
Később lesz rajta carbon védő.
Kormány,dekli,hátsó lábtartón megáll.
Még tengelygombákat esztergáltatok.
Próba úgy lesz hogy átdugok egy 12-es acélszárat az elsó tengelyen,felbakolom és megpörgetem.
Ha csak pici surlódó hang van és nem fogja akkor nyertem.
Mi is az ami nincs 1000 alatt?
ja megvan...
ÉLET! :-))))))))))))))))))