Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha az ingyenjegyedet odaadod én szivesen bámészkodom szombaton helyetted.
Nekem idénre vagy lenne péntekre jegyem vagy mind 3 napra sulival. Sulival mennk de munka van hétvégén. Bámészkodni meg nem éri meg szerintem odamenni, inkább 1 nappal több szabadidőm van :) ha ingyé van és ráérsz akkor megéri elmenni ;)
Én eddig mindig voltam.
De most szerintem az árából inkább lefóliáztatom a hasidomomat.
tiszteletét teszi valaki a hétvégi motor kiállításon?

Jó szokott lenni? Jó régen voltam, de még az autós verzión.
Kaptam jegyet, nagy veszteség nem érhet. Lehetne majd kicsivel jobb idő is mint amit mondanak.
Jah.Meggyőző.
Amenyibe kerül nem rossz.
Nekem is lett ilyen 2 éve, szerintem elég jó minőségű.
Ájjé..............a kínaiak szép munkát végeznek.

Megjöttek a gumikarikák is.

Hétvégén fékszerelés lesz.
de annyira szííííííp!
Mégis mit vártál?
Ez alig nagyobb mint a cső amire rámegy.
előtte E-betű nélküli Mastek volt, és akartam egy visszafogott hangú E-jelű dobot. Ez lett belőle :-). Úgy jártam mint a csajok amikor bemennek egy cipőboltba edzőcipőért aztán kijönnek egy tűsarkúval :-)
Más Bódis dobot nem próbáltál fel rá, mielőtt megvetted? hang összehasonlítás miatt
asszem valamivel 80 alatt indulnak a Bódisok. és hát nem ártott volna egy olyan, amelyiknek a dob űrtartalma kicsit nagyobb, mert ez még hangtompítóval is majdnem olyan, mint egy üres cső. nem az a mély dohogós V2 :-). Hangtompító nélkül még nem mertem megpróbálni :-). TÜV papír nincs, a dobozon van jel, de a dobozt nem fogom magammal vinni :). E-betű van.
Ezt az alkumódszert megtaníthatnád nekem is Nekem picit több lenne, csővel, felszereléssel mindennel együtt, de lehet belevágok.
100 fölött volt csak a dob eredeti ára, és 80 körül kaptam meg. Nem bírtam otthagyni... Janóéknál még valami bagatell összeget rá kellett fizetnem egy gyönyörű szálcsiszolt csőszakaszért, egy profi hegesztésért és egy bilincsért :-)
Annyit azért nem látok, mint a gyári "busz" tükrökből, de látok rendesen. Másrészről meg szerintem, kib.....tul jól néz ki!

Bázis motor
nem a bukogomba miatt írok :) ki látsz te ebböl a tükörből? megkérdezhetem hogy hol vetted ezt a tükröt? köszi
Jármű, 2. félév
Na lehet kinézek ha jó idő lesz
Milyen szakos vagy? Én Villamosmérnök .
Talál sűlyedt
SZE-s vagy?
itt Győrbe 9320Ft 5200 a Hilfo
Mérettől függ...
Neked 19db. hambi kell, hogy jóllakj? 3db. + üccsi biztos kijön belőle, bár idén még nem voltam
Miért, levitték 100 forintra az árát?...