Nekem idénre vagy lenne péntekre jegyem vagy mind 3 napra sulival. Sulival mennk de munka van hétvégén. Bámészkodni meg nem éri meg szerintem odamenni, inkább 1 nappal több szabadidőm van :) ha ingyé van és ráérsz akkor megéri elmenni ;)
tiszteletét teszi valaki a hétvégi motor kiállításon?
Jó szokott lenni? Jó régen voltam, de még az autós verzión.
Kaptam jegyet, nagy veszteség nem érhet. Lehetne majd kicsivel jobb idő is mint amit mondanak.
előtte E-betű nélküli Mastek volt, és akartam egy visszafogott hangú E-jelű dobot. Ez lett belőle :-). Úgy jártam mint a csajok amikor bemennek egy cipőboltba edzőcipőért aztán kijönnek egy tűsarkúval :-)
asszem valamivel 80 alatt indulnak a Bódisok. és hát nem ártott volna egy olyan, amelyiknek a dob űrtartalma kicsit nagyobb, mert ez még hangtompítóval is majdnem olyan, mint egy üres cső. nem az a mély dohogós V2 :-). Hangtompító nélkül még nem mertem megpróbálni :-). TÜV papír nincs, a dobozon van jel, de a dobozt nem fogom magammal vinni :). E-betű van.
100 fölött volt csak a dob eredeti ára, és 80 körül kaptam meg. Nem bírtam otthagyni... Janóéknál még valami bagatell összeget rá kellett fizetnem egy gyönyörű szálcsiszolt csőszakaszért, egy profi hegesztésért és egy bilincsért :-)
De most szerintem az árából inkább lefóliáztatom a hasidomomat.
Jó szokott lenni? Jó régen voltam, de még az autós verzión.
Kaptam jegyet, nagy veszteség nem érhet. Lehetne majd kicsivel jobb idő is mint amit mondanak.
Amenyibe kerül nem rossz.
Megjöttek a gumikarikák is.
Hétvégén fékszerelés lesz.
Ez alig nagyobb mint a cső amire rámegy.
Bázis motor
Milyen szakos vagy? Én Villamosmérnök .