Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te akkoris ha ezt a pizt legszurore koltod.
1900Ft-ból degeszre eszem magam az egomi hamburgeresnél
nem vagyok benne biztos de tán 8ért vettem télen
Akkó nekem 1900-al drágább.
7300-ért vettem asszem 1 hónapja
Má a gyári gyári nem a hiflo.

Mivel 6500 volt 4 éve.
6ezer körül találtam múltkor
Pont ma oldottam meg a légszűrőkérdést.

Mennyi egy gyári SV szűrő?
Én most egy SB1-re kaptam árajánlatot a szerviz-autó budától. Mennyiért vesztegették ezt? Csővel együtt volt?
Bizományba itt hagytak egy K&N-t nálam, nem tudom mennyiért adná legolcsóbban a tulaj, de ha gondolod megkérdezem.....ugyanitt tisztító és olajzó cucc....
Kormányból ha raksz inkább erősített alut kéne 28,6-os-ban.
Ha bukta van a sima acél lazán hajlik mint a papundekli.
az "egyenes" (nem az, de a gyárihoz képest) kormány nagyon állat. csináld előbb azt!
Juhhú.....................de kurvajó neked.
Én meg semilyet nem tettem semmilyen sv-re
ja és még annyit h pontosan tudom milyen gáz a túlméretezett (nem oda való, túl nagy átmérőjű) kipufogó... de nem bírtam ellenállni Ágo ajánlatának, így ezt hoztam el.
Én meg egy régi gixxer 600-ról hiénázott RS3-ast.Bolt-on felfogatással.
Na az trükkös volt.
én ZX10R-re való nyitott dobot raktam KICSI sv-re.

más kérdés? :o)
Sziasztok!
Nem kell valakinek egy gyári bukógomba? A fej ki lett cserélve nagyobbra, 3-4 cm-el lóg túl a hűtőn, (kb 2 cm-el hosszabb, mint a gyári) így tuti, hogy nem ér a földre, ha perec van!
Mondjuk a nyitott dobok előtt lehet hogy még a kormányt kéne megcsinálni, jelenleg van egy Pazzaz túrakormányom, bár az LSL jobban tetszik csak jelenleg nem nagyon találok használtat
8E ft, frissen mosva és kenve. A motorba nem sok km volt, ebbe a szűrőbe meg még kevesebb... Én makulátlannak látom.
mennyit futott, milyen állapotban, mennyiért?
Jól.
Ha a belső cső átmérője megegyezik(és 600-tól felfelé többnyire így van) akkor simán felrakható. Lényegi különbség nincs köztük.
Egyelőre nézelődök és tervezgetek, de azért érdekel hogy mid van és mennyiért. Amúgy élőbe hogy mutat a teli idomos sv túra kormányosítva? Én gondolkozok az enyémen, de félek hogy teli idommal nem tetszene a túrakormány
Nekem van eladó ha kell.