Bizományba itt hagytak egy K&N-t nálam, nem tudom mennyiért adná legolcsóbban a tulaj, de ha gondolod megkérdezem.....ugyanitt tisztító és olajzó cucc....
ja és még annyit h pontosan tudom milyen gáz a túlméretezett (nem oda való, túl nagy átmérőjű) kipufogó... de nem bírtam ellenállni Ágo ajánlatának, így ezt hoztam el.
Sziasztok!
Nem kell valakinek egy gyári bukógomba? A fej ki lett cserélve nagyobbra, 3-4 cm-el lóg túl a hűtőn, (kb 2 cm-el hosszabb, mint a gyári) így tuti, hogy nem ér a földre, ha perec van!
Mondjuk a nyitott dobok előtt lehet hogy még a kormányt kéne megcsinálni, jelenleg van egy Pazzaz túrakormányom, bár az LSL jobban tetszik csak jelenleg nem nagyon találok használtat
Egyelőre nézelődök és tervezgetek, de azért érdekel hogy mid van és mennyiért. Amúgy élőbe hogy mutat a teli idomos sv túra kormányosítva? Én gondolkozok az enyémen, de félek hogy teli idommal nem tetszene a túrakormány
Mivel 6500 volt 4 éve.
Mennyi egy gyári SV szűrő?
Ha bukta van a sima acél lazán hajlik mint a papundekli.
Na az trükkös volt.
más kérdés? :o)
Nem kell valakinek egy gyári bukógomba? A fej ki lett cserélve nagyobbra, 3-4 cm-el lóg túl a hűtőn, (kb 2 cm-el hosszabb, mint a gyári) így tuti, hogy nem ér a földre, ha perec van!