Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

WAHWAHWAH
A mester szót most inkább ne....már piros a fejem... ...adatlapomon van mail-cím, írj és válaszolok...
Értem. Én sem szeretnék másnak gondot okozni.
Most néztem hogy szervizzel foglalkozol, esetleg egy elérhetőséget kérhetek e-mail-ben? Olvastam hogy mestere vagy az Sv-nek is.
Remélem nem gond hogy tegező voltam.
A manual-ban benne van minden érték és ki kell mérni hol a gebasz... kísérletezgetéssel is összejöhet, de inkább nem tenném...
Akkor elképzelhető hogy a generátor (is) vacak?
Lesz lehetőségem egy 2006-os SV-vel kísérletezgetni.
Arra gondoltam hogy a saját fesszabot átrakni, ha az a beteg kárt nem teszek a másig gépben ugye?
Méréseket megpróbálom amiket a manual ír, de a fesszabnál sem értettem ezeket az értékeket. Ha döglött elvileg nem kellene semmilyen értéket mérnem, vagy rosszul gondolom?
Kövesd a fehér nyuszit.
Akkor most a mátrixban van a hiba?
BLŐŐŐŐŐ
Na jó, elég a viccből....tehát a fekete az álkulcs....azért adnak hozzá olyat is, hogy azonnal fel lehessen ismerni az ál ridert a mestereknek akik a pirossal használják...
Most mért kell játszanod a tűzzel?
VOV. dögdonálcba nem nagyon megyek csak ha muszáj ami meg nem muszáj nagyon
Most hol mutogassam a szép piros mester kulcsot amivel a mester tanítványa dicsekedhet?
Pedig azoknál ez nem jellemző....dióda vagy fesszabb lehet, méregetni kell bár a töltés amit írtál elég karcsú....a K3 utániak alapból 14.2 körül töltögetnek...
Na jó de ő volt rendőr.................a kutya se hiszi el róla hogy mester.
Vagy a mekibe azzal mész és mindenki megláthassa, hogy Mester vagy....
Jó!
Akkor az csak arra jó, hogy ha megy szervizbe vagy a mesterhez az űrszekér akkor a kezébe nyomjam, hogy NE!
De indul vele a gép amúgy lehet pótkulcsnak használni?
Csak tunnám miafasznak egy zongorához piros mesterkulcs?
2004
Az alapján lehet új kulcsot csináltatni.. ha a nevéből nem derült volna ki
Ezzel ne próbálkozz! ...volt már aki megpróbálta, de átlátott rajta...szó szerint....lukat nézett a mellébe...
Mókaficek
De ha lefestem feketére áttudom baszni a mestert is vele, hiába YODA a neve
Most írtam Anakin!...add majd Yodának ha kölcsönkéri a géped...
Fesszabnak tűnik..... .....mikori is a géped?
Azt tudom, hogy mesterkulcsnak is hívják de mire jó, mit lehet vele csinálni?