Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mondom, hogy enged sokat. Hogy ne ahhoz mérjük:) Félig babonából nem szeretném elmondani az összeget, hogy mennyit, de 500 hoz közelebb van mint 550hez.
Ha sokat enged az jó.Ha megy szerelő azis.
mond meg neki hogy ne csajos villanybirizgát vegyen hanem igazi V2-es macho verdát.
Némi méregetés azért nem árt.....K3 utániak sem sokkal drágábbak...
Hát okéé én értem, csak már lassan saját magamnak sem hiszek...Mert van hozzá elég sok minden ugye szett gumi tanktáska stb, extrák is azért vannak rajta. És mindig eljutok egy olyan szintre, hogy már minden gyanús...ez a szobás dolog is.. elvielg decemberben hozta be akkor nem is ment vele szinte.. plusz elég sokat engedne az árból mert kellene autóra a pénz, de telefonban meg teljesen korrektnak tűnik... közben meg jön a szerelőhaver akit vinnék magammal, hogy nem venne v2 hanem inkább sor4 mondjuk hornetet...és már azt se tudom, hogy hol állok. Gyanus-e, vagy csak én parázom túl? Óra nyilván van állítva annak ellenére, hogy van szervízkönyve, bár ezt nem tudom miért nem írta ki akkor...
Képről..............fene tudja.
14 éves.Minden lehet.
Ha kifogsz egy olyat mint rolié az jó ha nem az rossz.
Azon kívül?
Köszi! Legközelebb így teszek!:) null
És vélemények így?:)
Szép kék.
Szmájlik alatt link gomb és ha azon keresztül teszed be ilyen lesz: link
Erről kérhetnék véleményt látatlanba?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-6
675456
Enyémnek vót rendesen.
Hát az összes többi motor ami a srácnál volt átlag 40000 km volt az órájukban, és 2004 utáni is volt köztük egy jó pár. :)
Előző motorom( 2009 Kawasaki Er6n) szintén 6000 km-el jött be az országba.
Minden olaszból jött motor90%-6000 kilóméteres, megvan ennek az oka.......
De szó mi szó az enyémnek semmi baja nem volt az ég adta világon tökéletesen működött megbízhatóan és hibátlanul
10-40-s félszint és ne tadzsikisztán vezető olajvállalatáé legyen ha lehet.Inkább olyan aminek beugrik a neve kapásból.
Hát láttunk már egy jó pár motort, különféle futásteljesítményekkel, óraállásokkal, de ebben tényleg annyi lehet, ha látnátok élőbe lehet ti is csodálkoznátok rajta.. no de nem is a km volt a kérdés, hanem hogy milyen olajat ajánl az Sv közösség! :D
Ja?....akkor bármennyi km lehet benne....gyári féle gumit főleg ezt fillérekért lehet kapni....mindegy, legyen jó a gép oszt jónapot...
Hát...........az olaszok híresen keveset motoroznak.
Hát állítólag egy nőé volt, olaszból származik a motor, de itt nem lesz ellustulva. :)
Menni nem ment vele de indexeket lecserélte.

Nem azt a gumit az indexeket.

tényleg jó hogy eladta.
Igen én is néztem ezt.....akkor mázlid van...
Bp. II ker körül nem tudtok ajánlani valakit, aki sv szaki. Kinéztem egy motort, de csak úgy lennék nyugodt, ha valaki igazán hozzáértő is rábakkantana?!
minden bizonnyal annyi van benne, mert a gyári Dunlop gumik, gyári fékbetétek vannak rajta tárcsákon is épphogy látszik a használat, sokáig néztük mi is, de mindig csak arra jutottunk magunkba h basszus ebbe tényleg csak ennyi van....
Háát ha tényleg annyi van benne nagy mázlid van...olajat meg ami motorba való, gyártó pedig amelyiket szereted, mindenki másra esküszik...
Sziasztok!

Most lettem tulajdonosa egy 2007-es 6000 Km-ert futott Sv650s-nek!
A kérdés az lenne, hogy milyen olajat javasoltok hozzá? Repsol Moto Sintetico 10W-40 jó bele?
Köszi a válaszokat !
Nekem tgk váltóba tették egyszer bele.....elég rossz volt akkor....de, hogy most milyen a fene se tudja....általában maradok egy beváltnál amíg nem csalódok...