De arra vigyázni kell, hogy az érchegységben nem mükszik az iránytű.....és könnyen eltévednek.....több túrakiírás van ahol csak az odautat tervezik meg...
Na felvetettem a romániai érchegység túra ötletet a többieknek
Mondták, hogy az lesz a következő, de a Mátrát előbb meg kell nézni
Amúgy tán maga a Mátra nem a legjobb utakkal bír, de Miskolc felé nagyon jó. Állítólag..
Gyári fejidom csak a héyly fényezve volt 54e.
A tartó meg 30e.
A körülötte lévő műanyagok és a lámpa még vagy 60 rugó a plexi 10-12e és a csavarok tartók satöbbi.
Így komplett én olyan 120-150e-re saccolom.
Sziasztok!
Olyan gondban vagyok hogy teli idommal használom az SV-t, és ahol vannak a felfogatási pontok, ott a csavaroknál mindenhol van egy gumi gyűrű, csak megette őket a fene. Az a baj hogy neme gy sima gyűrű, hanem az idom lyukba kell belenyomni, és két oldalt nagyobb az átmérője. Hol tudnék szerintetek olyat beszerezni?
GPS?
de te már voltál a Mátrában
Gond és szívfájdalom nélkül.
Mondták, hogy az lesz a következő, de a Mátrát előbb meg kell nézni
Amúgy tán maga a Mátra nem a legjobb utakkal bír, de Miskolc felé nagyon jó. Állítólag..
Gyári fejidom csak a héyly fényezve volt 54e.
A tartó meg 30e.
A körülötte lévő műanyagok és a lámpa még vagy 60 rugó a plexi 10-12e és a csavarok tartók satöbbi.
Így komplett én olyan 120-150e-re saccolom.
A kérdésem az lenne, hogy mennyibe fájna nekem egy fejidom egy Suzuki sv650-es 2005-ös kiadású mocira? Mert az nincs rajta. :(
Olyan gondban vagyok hogy teli idommal használom az SV-t, és ahol vannak a felfogatási pontok, ott a csavaroknál mindenhol van egy gumi gyűrű, csak megette őket a fene. Az a baj hogy neme gy sima gyűrű, hanem az idom lyukba kell belenyomni, és két oldalt nagyobb az átmérője. Hol tudnék szerintetek olyat beszerezni?
Köszönöm! Akkor írok mail-t.