Sziasztok!
Olvasgattam már sokat, hogy milyen olaj jó az svbe Motul 5100, repsol, valvoline stb. A kérdésem az lenne, hogy Mobil Super 2000 X1 10W-40 félszintetikus olaj megfelel-e hozzá. Ez elvileg személygépkocsiba való. Ha hülye a kérdés bocs, csak ehhez tudok olcsón hozzájutni, tudom a többi se drága, de érdekelne a véleményetek. KÖszi
Há mittomén.
Szombatra módosult.
Én meg 12:30-ig sehova nem megyek.
Plusz nincs fékem és egy szép check engine lámpa is befigyel.
Kiüttetni meg most ebben az időben biztos nem fogok menni.
De azért esőt is igérnek a jövő hétre.
Nem vagyok egy évadnyitóra járós , de ismeri valaki azt a helyet ahol az össznépi összejövetel lesz.
A múlt évi valami füves réten volt a képek szerint.
Ha ugyan ott lesz, akkor az nagy sárdagasztás lenne !
Nálunk brutál nagy a hó így március 15- höz nem illően!
Én is lapátoltam rendesen, meg a mediterrán fákat is meg kellett szabadítani a hótol, mert az ágak már a földön voltak.
Kíváncsi leszek lesz e nyoma egy hét múlva
Bár tény és való ha mennék se nagyon néznék meg bármit az úton kívül.
Na meg azon a sós pocsolyán kívül.
Olvasgattam már sokat, hogy milyen olaj jó az svbe Motul 5100, repsol, valvoline stb. A kérdésem az lenne, hogy Mobil Super 2000 X1 10W-40 félszintetikus olaj megfelel-e hozzá. Ez elvileg személygépkocsiba való. Ha hülye a kérdés bocs, csak ehhez tudok olcsón hozzájutni, tudom a többi se drága, de érdekelne a véleményetek. KÖszi
jön a jó idő, csak messziről indult
Szombatra módosult.
Én meg 12:30-ig sehova nem megyek.
Plusz nincs fékem és egy szép check engine lámpa is befigyel.
Kiüttetni meg most ebben az időben biztos nem fogok menni.
Nem vagyok egy évadnyitóra járós , de ismeri valaki azt a helyet ahol az össznépi összejövetel lesz.
A múlt évi valami füves réten volt a képek szerint.
Ha ugyan ott lesz, akkor az nagy sárdagasztás lenne !
Én is lapátoltam rendesen, meg a mediterrán fákat is meg kellett szabadítani a hótol, mert az ágak már a földön voltak.
Kíváncsi leszek lesz e nyoma egy hét múlva
Úgy megy ilyen időben kilincsel előre mint a sinautó.
Holnap 7-re van egy kiszállításom.
Hétfő déllelőtt mégegy de az 2-fordulós lesz minimum.