Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há nem megy ez nekem.

Monnyuk barcs-bosznia-split.Majd vissza a nyócon egy éjszak máshol meg a másik is.
Zsanett lesz a hornet miatt.
őszintén, nemértem mit akartál kihozni abbol a mondatból és inkább csak egy olyan fejet küldtem
Mégis reménykedsz?...
Legyen úgy..
Azé" ne reménykedj nem egy jó kis szado-mazo jelenethez Veled.. ......bár a szado talán...
Akkor megnyugodtam most egy kicsit, hogy nem csak én vagyok helikopter:D
Erre gondoltam.
páran most is tervezik
Akkoriban páran a kötél vásárlását terveztük...
Lehet, hogy az lesz.....akár szerbián keresztül is mehetünk...
szerencse hogy az én motorkeresésemet nem láttad
Ki kéne próbálni alternatív útvonalat nem pályán?
Május valamelyik 3 naposán....,de tudod a részletek mindig 1 nappal előtte derülnek ki vagy akkor sem.... ...
részletek? mikor merre?
Kihozható lehet, csak a másikhoz van tanktáska, szett dunlop gumi, led index, plexi(az mondjuk nem túl ízléses, de van), sportkipuff. És akkor már jobban járok talán...
Aksi bő 10.. ülést szerintem 6-8-ért újrahúzzák. Érzésre szerintem olyan 470-re kihozható az a motor..pici alkuval (többet szerintem nem is ér egy ilyen SV )
Ezt írtam az előbb, teljesen igaz.. mondom már saját magam is megcáfolom néha, máskor meg meggyőzöm.. Bolond vagyok?
Nem mondtam hogy drágább.
Hanem öttcá lesz ez is.
Azt meg öccá-zé adja lesz 560.
KB ugyanaz.
Állapot dönthet a kettő közt nem a pénzügy.
80ezerkm van egyik tanárom sv-jébe, vezlánc hangja van mióta megvette, de szelephézag gyári érték és a vezláncon sincs nyúlás
Tl 1000, hasonló blokk, 105ezer km után hengereken kopás nemhogy mérhető de látható sincs
Plitvicei tavak, Papuk hegység (Pozsegánál..) beleférhet hazafelé
Ne feltételezz.
Monitor mögött sokat agyal az ember.
Nézni,nézni,nézni.
Alaposan.