Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, de ahhoz meg kellene egy tanktáska is
SZtem az első. Harmadik tuti nem, az kormány szár anya.
Tanktáska tetejébe csúsztatva nem jó? Olcsóbb megoldás nem sok van szerintem.
Rear wheel axle nut lehet inkább.
GPS tartót motorra honnan tudnék beszerezni? Meg hova célszerű felszerelni. Kormányra gondoltam de a gyárik 10 fölött vannak, jólenne valami házi megoldás
Sziasztok
Ő közűlük melyik a hátsó tengely anya?
Swingarm pivot shaft nut 100NM
Rear cushion lever/rod mounting nut 78NM
Steering stem head nut 65NM
Boldog névnapot minden Sanyinak!
köszi de egy kicsit messze lakom pestől :(
A mostani KM állás a tényleges össz megmarad.

A két napi nem.

És az utána eltelt sem értelem szerűen.
ja, MINDENKI? :-)
Jártas valaki a DIGIT KM ÓRÁKBAN?

Arra vagyok kíváncsi hogy ha lecserélem a régi SV-n a km órát egy kisebb streetfighter km órára akkor a KM állás elveszik vagy azt központilag kapja?Illetve ilyet hogy olajnyomás be szoktak kötni pl ?
pedig már majdnem indultunk familiárisan a fejenként 2k-ért
mármint nem 2EFt, hanem 2db kipufogó-rögzítő rugó, gumiharisnyával együtt.
Boldog neved napját, Sándor!
ha kell 2 rugó, adok ajiba, csak gyere érte :-) Bp, Zugló.
kicsit utána néztem meg érdeklődtem egyenlőre úgy néz ki hogy majd kap egy sport dobot meg egy összekötő csövet és rúgóval lesz feltéve a gyári dobra is majd lesz csinálva egy másik összekötő illetve rúgótartó hogy cserélhető legyen
Az a baj nem találok régi svhez nyomatéktáblázatot
én kicsiről beszélek, kicsiről :)
ja hogy a 650-é nem csavaros? az 1000-é az
De, csak előtte kell szerezni egy csavarozható gyári rendszert
a bolt-on csavaros dobokat csak fel kell csavarozni a gyári dob helyére, nem?
vágni kell vasfűrésszel, ahogy írtad, és kész.

az újat kipufogó szakszervizben rakasd fel! Bp és környékéről én Janó Dob -ot ajánlom! Raknak a dobodra olyan ívet, olyan átmérővel, és olyan bilincses véggel, hogy jó legyen. Ez párezer forint, a dob árához képest elenyésző. Ezután meg lehet kérni azt, hogy a gyári dob csövég is vágják el valahol és tegyenek rá egy olyan idomot, amivel a sportdobod helyére vissza tudod tenni (bilincs, stb). Nekem is van most egy gyárim, és ezt fogom tőlük kérni. Ha Ausztriába mennék, vagy vizsgázni, akkor csak feldobom a gyári dobot és mindenki bekaphatja (mármint a dobot LOL).

Röviden: egyszerű le-föl megoldás NINCS, tehát vágás van, és a két dobod bilincses vagy rugós cserélgetését el kell készíttetned valahol.
Boldog Névnapot Sándorunk! Ezzel a hóeséssel tényleg kezdhetnél valamit
néz szerintem utána a korrekt értéknek először, aztán tegyél belátásod szerint. csak onnan rémlik hogy a régi SV-nél kevesebb, mert először rossz táblázatot töltöttem le az enyémhez és abban kisebb szám volt emlékezetem szerint.
boldog Sanyinapot!