Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki mondta hogy féktávon he ? amíg néptáncol az ember egyet jobbra kettőt balra még ahogy fékezek a piros lámpa előtt is képes belémjönni mert nem látja se a féklámpát se azt hogy 3 piros lámpa van az út fölött-mellett-alatt
Szerintem is jobb a villogás, de szabálytalan úgy mint régen volt a pótféklámpa, de az legalább később engedélyezett lett......lehet kapni és nem is túl drága, állítható villogással...
Ha hetvegi swiftes neni fektavon utoler annyira hogy gondot okozzon egy feklampa nem kene motoroznod.
én is így vagyok vele, hogy lehet hogy könyebb észrevenni de a hétvégi swiftes öregasszonynak lehet ijesztő

Zoli csak gondolkodunk
A féklámpa villogtatóval kapcsolatban szkeptikus vagyok. Ha végig villog az zavaró lehet annak aki még nem látott ilyet és nem tudja hova tenni. Ha csak 3-mat villan mondjuk a fékezés megkezdésétől majd rendesen folyamatos lesz akkor lehet hogy jobb mint a norma szerinti féklámpa
Big oszi csinált már ilyen féklámpaizét.
És el is ad szerintem igény szerint.
Nem pöcsölnék vele.
gondolkodtam rajta, meg féklámpához azt a villogtatót bár nem tudom hogy jobban észrevehető lenne ha fékezek vagy csak megzavarná a mögöttem jövőt, úgy kéne hogy ha erősen fékezek villogjon
ez igaz
Csinálsz, vagy mi?

Én inkább olyan kiegészítőre lennék vevő ami úgy villogtatja a lámpákat mint az F1-ben a felvezető autó. Sorok között előremeve nem lenne szar.. Vagy ha a szembejövő nem veszi le a refit, lehetne stroboszkópot játszani neki a saját reflektorommal.. nem kéne manuálisan (még elkopik a kapcsoló )
Normális ember vesz egy indexrelét.
csinált már valamelyikőtök automata villogó kapcsolót? az ami nem relé és 0,1w-tól tudja villogtatni az indexet
Azon van más amit letörhetsz.... ....
Ha figyelek a kiszedéskor ezen se.
De jó hogy egy karbison nincs ilyen
Méreg ez de a legrosszabb hogy nem vettem észre.
3 hete szétdobott béllel áll.
És megin várnom kell.
jaaa értem
Még anno a légszűrő levételekor letört a levegőnyomásmérő szenzor csöve.
Keddre kész a javszer.
pontosabban? elejtetted a tankot?
Megakadtam egy amatőr szerelési hiba miatt.
Kedden folyt köv.
2004-es sv 650 S-hez keresek a müszerfalhoz azt a müanyag borítást! Csak hibátlan érdekel!
nemhogy raknád összefele a motort
Tessék!

Tükör

Üdv: Zsolt
Suzuki sv 650-re keresek gyári nagy krómozott tükröket.

Köszönöm.

Dávid
Unalmamban megnéztem a hahut....................és ránéztem az SV-kre.

Most kéne hirdetnem.

A pofám leszakad hogy elszaladtak az áraik.

Kaszálhatnék.