ki mondta hogy féktávon he ? amíg néptáncol az ember egyet jobbra kettőt balra még ahogy fékezek a piros lámpa előtt is képes belémjönni mert nem látja se a féklámpát se azt hogy 3 piros lámpa van az út fölött-mellett-alatt
Szerintem is jobb a villogás, de szabálytalan úgy mint régen volt a pótféklámpa, de az legalább később engedélyezett lett......lehet kapni és nem is túl drága, állítható villogással...
A féklámpa villogtatóval kapcsolatban szkeptikus vagyok. Ha végig villog az zavaró lehet annak aki még nem látott ilyet és nem tudja hova tenni. Ha csak 3-mat villan mondjuk a fékezés megkezdésétől majd rendesen folyamatos lesz akkor lehet hogy jobb mint a norma szerinti féklámpa
gondolkodtam rajta, meg féklámpához azt a villogtatót bár nem tudom hogy jobban észrevehető lenne ha fékezek vagy csak megzavarná a mögöttem jövőt, úgy kéne hogy ha erősen fékezek villogjon
Én inkább olyan kiegészítőre lennék vevő ami úgy villogtatja a lámpákat mint az F1-ben a felvezető autó. Sorok között előremeve nem lenne szar.. Vagy ha a szembejövő nem veszi le a refit, lehetne stroboszkópot játszani neki a saját reflektorommal.. nem kéne manuálisan (még elkopik a kapcsoló )
Zoli csak gondolkodunk
És el is ad szerintem igény szerint.
Nem pöcsölnék vele.
Én inkább olyan kiegészítőre lennék vevő ami úgy villogtatja a lámpákat mint az F1-ben a felvezető autó. Sorok között előremeve nem lenne szar.. Vagy ha a szembejövő nem veszi le a refit, lehetne stroboszkópot játszani neki a saját reflektorommal.. nem kéne manuálisan (még elkopik a kapcsoló
3 hete szétdobott béllel áll.
És megin várnom kell.
Keddre kész a javszer.
Kedden folyt köv.
Tükör
Üdv: Zsolt
Köszönöm.
Dávid
Most kéne hirdetnem.
A pofám leszakad hogy elszaladtak az áraik.
Kaszálhatnék.