Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En se akarok rikito szint, feketeben es szürkeben gondolkoztam. Csak szerintem a szürke elütne a felni szinétől...
Nem akartam a szokásos rikító színt, mert a fekete motor "szürke" váz és kerékhez nekem ez jobban bejön. Bár gondolom másnak más jön be, mondjuk a piros.
Ez ügye alapjaban fekete? Van esetleg keped ugy a kerekrol amikor nem veri vissza a fenyt? Jol nez ki en is valami ilyenre gondoltam
Én feketét raktam föl! Látványos! (amikor rávilágítanak)
Szürke színű felnire milyen felnicsíkot tennétek? tapasztalat valakinek ebben? esetleg tudtok valamilyen képet feltölteni akinek van már ilyen?
a csővázasnak nincs hőfokmérője, csak a 2003 utániba tettek. de lehet venni ~3000 pénzért digitális kazán hőfokmérőt ami erre a célra megfelelő és be lehet állítani hogy csipogjon ha elérted az üzemi hőmérsékletet.
Üdv Mindekinek!
Kérdésem az lenne.hogy a csővázas Sv-nek van valahol vízhőfok jelzője,mivel analóg órái vannak máshol meg nem láttam helyet neki!
Köszöntem
Én már így vettem. Gondolom a jogsi vagy a biztosítàs miatt lett így papirozva.
Sok baleset mentes kilométert vele!
Nekem meg most válik aktuálissá a vásárlás, hogy tavasszal már gurulhassak! :)
Természetesen alkudtam belőle, de nem sokat.
Azóta már Tsanyi által fel lett rakva előlre egy SV1000 féknyereg és betétek, új telóolaj van benne, zsír újak a gumik ( bár ahogy nézem a felvételen azok is jók voltak ).
Lett rajta kompresszió is mérve, hál'istennek az is jó.
Eddig örülünk :)
Megértem, én is ezt tettem volna a helyedbe! Annyi pénzért amiért hirdetve volt ilyen felszereltséggel, plusz ha még alkudsz is kicsit abszolút megérte! Gratulálok hogy te lettél a nyertes! :)
Háhá, az a helyzet, hogy nem akarom még eladni:)
Alig mentem vele még 2000km-ert, idénre tervezem a nagyobb gurulásokat.
Egyébként mikor hívtam a srácot egy szerdai napon, akkor mondta, hogy hétvégére már jönnek többen is megnézni.
Erre annyit válaszoltam, hogy pénteken ott vagyok és ha jó akkor viszem.
Vittem:)))
ÁÁ dehogy! :) bár azért jól mutatna alattam is! :) még annó ki is nyomtattam a hirdetését, hogy mikkel van felszerelve! Most már tudom ha szeretnék hasonló extrákat kihez fordulhatok! :)
Nem eladó? :D
Miért 25KW-os?
hali,
engem fog érdekelni, de csak májusban lesz lóvém rá
ha még akkor is meg lesz, írj: pappbeatrix@citromail.hu
köszi
Jelenleg nem árulom mivel nem sürgős a dolog, de 40.ért eladó. (karcmentes:))
Mennyiért árulod azt a raptort?
Akkor én vagyok az "ellenséged"?:)
Gyöngyszem:)
A commentek között ott a srác aki tudja, hogy hol lett csinálva;)
Az enyém eladó lenne Raptor. Adatlapon less rá
A lajosnál asszem lehet kapni 25e környékén a gyári kinézetű vödörlámpát.
Így nem értem a szükségét ennek a randaságnak.
Tök száraz út!
Remélem nem ártottam a szépséges vasnak.
Hát nem tudom ezekkel a téli gurulgatásokkal az a baj szerintem ,hogy az ember utána nem mossa le egyből a sót tavasszal szép látvány fogja fogadni De te tudod.Nem kötekedésképp írtam
február 13. Debrecen +11 C fok!
Naná, hogy gurultam!
Hello!

Eladó a motorom! Sv 650s ha valaki ilyet keres itt a link:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_a-korl
atozottal_vezetheto-6607129