Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éés reklámoznám a temérdek gyerek fotójával...
Akkor most a Botondot vegyem, vagy ezt?
Én a pénzben hiszek..................hogy nincs.
dehogy ,tuti az olaj amit választottál
Olyan komolytalanok vagytok. Végre kezdek valamiben hinni, erre letöritek a lelkesedésemet.
Ilyen névvel ne olaj................potencianövelő legyen.
Én holnaptól gyártani és árulni kezdek egy remek olajat aminek Tsanyaosz lesz a neve.....a honlapján már tegnaptól azt írják, hogy nem csak a Suzuki hanem a világ összes motorgyártója azt ajánlja.....
Azt viszont 10-ért nem venném meg....a motulnak van egy ára.....a nagyon olcsó sajna azt is takarja...
Azért érdekes. Azt írják az Eneos honlapján, hogy a Suzuki ezt ajánlja.
zsu. nál 1780...

de annyiért sem kell
Motul 4 literes sem volt sokkal több.
Talán egy 10es.
monnyuk annyiért maradok a valvoline-nál....
Rajta van a dobozon az ára. 2450
Ez még talán jó lehet....még nem hamisítják mint néhányat.... ....mennyi volt literje?
Rendben! Kocsiba ezt használom ott semmi gond nincs vele! De itt kiderül igazán majd Márciusba fogok bővebben véleményt mondani majd,mert remélem akkor már több motorozható nap lesz
Majd írd le a tapasztalatokat az olajjal kapcsolatban , mert én ezen gondolkodtam , kiváncsi vagyok beválik-e neked !
Sziasztok! Ma végre ismét jó idő volt Nem bírtam tovább elkezdtem a félkészítést a tavaszra
Szerintem attól függ,h hogy használja a gépet.
Egyébként szerintem kicsit felesleges. Később melegszik és menni kell,h melegen is tartsa viszont ha elérte az üzemi hőfokot akkor nagyon tapad ergo hamar kopik..
Szóval nem utcára való :)
Ha rendőr látja és szeretne zsanett lewz a vége.
Ha hideg van akkor ha nem mész lassan pofáraesés.
Ha eső van szintén.
Hello

Utcán mennyire kifizetődő verseny intermediate gumit használni?
Egyik ismerősöm azt vett az Sv-jére 180/66 r17.
Lancus:kössz az infót!
Szia!
Az már nincs meg, de elvileg tudom rendelni. Írj egy mailt: frpeter kukac svmedia.hu
Hali megvan még a jeladó az sv-hez? Ha igen add meg a számod és engem érdekelne. Nekem 2002-es van (karbis).