Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Speciel az extraszűz oliva olajjal 2x jobb a rántottcsirke.

Nemmindegy.
Nagyon tul van dramatizalva az olaj kerdes :)
motul5100 10w40 10w50
Koszi ezek eleg jo arak, viszont kicsit elbizonytalanodtam hogy milyet tegyek a mociba. Sok hozzaszolast megneztem mi a jo az sv-be, de persze ez sokat fugg a hasznalattol. Elosszor is 10w40 vagy 10w50? Gondolom az utobbi kell mociba. Valamint sokan irtak a motul 7100-ast de az szerintem inkabb verseny celra. Megeri a plusz 6000 forintot? Persze en nem versenyzek, de neha odahuzom neki (mint mindenki mas ) a fő szempont a valasztasnal az hogy minnel tartosabb legyen a motor, es ne csorogjon tole (most nem csorog). Legyszi irjatok tapasztalatokat, ti milyet hasznaltok. Koszi
Probald meg hogy kicsit be benzinezed ugy elvileg tágulni fog egy picit.
Molos láncsprayt menniyért is árulsz?
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
2002-es 650-es szépségemnek szét szedtem a karbiját és a membránt nem igazán tudom visszatenni a helyére, állandóan kiugrik a helyéről és ezáltal a fedelet nem tudom rá visszarakni.
Kérdésem: mennyire kell lágynak lenni a membránnak?
A saját súlyát el kell bírnia vagy ha leteszem a karimára akkor össze kéne rogynia?
Elképzelhető, hogy bekeményedett a membrán?
Mondtam én hogy az?
Bár nekem a hasalás nem jön be.
hát ja. De az sv se rossz
Beteljesületlen plátói?
na majd meglátom a landport nevü csoda mit tud
a tl örök szerelmem marad nekem is
Sziasztok !

Keresek beépített kamerás napszemüveget. Ha valakinek van, ne titkolja :)
Az a helyzet, hogy az összes laptop, ups, riasztó aksi kínában készül. Meg az elektromos autók, járművek aránya is ott a legnagyobb...
Sanyi mikor utoljára voltam nálad kompressziót méretni azt mondtad minden fasza és hogy értéken belül van, 55e van most benne (azóta 1000ret ha mentem) szted érdemes lenne megbontani szelephézagot ellenőrizni?

Na ezaz.Akó csakjó a pici kina vacak.
A főnököm vfr-ébe 3 éve van spirál aksi. Valami top-in vagy mi a fene. Nála trehányabb motorost még nem láttam, de az aksi bírja. Most októberben összetörte, múlt héten hozta be a műhelybe, és simán indult....
Annyi idő nekem is jó lenne még az aksiba.
Ha nem jön össze a szardénia akkor ja mehet.

Bár egyenlőre megmondta a fényező az árat.

Picit elszámoltam magam.
Akkor nekem jó aksim van
2007. február óta benne van, eredeti . Ha jól számolom most 6 éves .
Egyszer kellett tölteni mikor egy telet a Sanyi garázsában töltött . A múlt év tavaszán . Sosem vettem ki a motorból. Garázsban van a motor , de nem fűtött . A leghidegebb időben is +3 fok volt.
Ezért olvasom az aksi történeteiteket is kicsit meglepődve.

Zoli !
Az idén nagyon meg szeretném motorozni a STELVIÓ -i szerpentint , és akkor már olyan közel van Svájc , ( Furka hágó és a többi :.... ) Ez minimum oda-vissza 5 nap. Neked ez még beleférne?
Most hogy monnyátok............igazán csupasz a motor.
Ki is kapom oszt felhozom a szobába.
gyári aksit 8 évesen cseréltem én is,(frpeti hozott jóáron yuasát)
ált. minden télen adtam neki többnapos regenerálótöltést
Tavaly vett bannert azon a télen már bikáznom kellett.
Szerintem lassan megint fel kell tölteni.
Az akksinak az jobbat tesz ha télen a hidegben van. Az egy dolog ha télen indítod és ledermed, de a hideg jobb neki tárolásra a hideg.