Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritka, csak mint a többinél...
Meg fogom nézni :D leszedtük a tankot nem tünt fel semmi furcsa de megnézem, teló nem ragad, többet nem tudok így mondani :D motorja nem füstöl nem zörög kivéve a kuplung de a tulajok szerint mindegyiknek zakatol kiengedett kuplungnal :D
Nem vettem meg. Egyébként is picit rosszul esett,hogy 2 éves bukó ledobja magáról a festést.
Vízpumpa?
Persze hogy jó..............csak hát honda.
Vazz...ami Hornet nálam megfordult mindnek(!) el volt hajolva a váza a tank alatt....nem kell neki sok, egy kis kocc szemből és hajlik a váz....a rider még le sem esik róla...na meg a teló....ne ragadjon....amúgy más baja nincsen, a blokk az igen jó...
Én vártam volna a kiállításig.
Akkor benn az üzletben is olcsóbb.
Aha. Felhívtam őket, 17 ezerért akartak küldeni víz tisztázni.
Meglátod jó ez a motor :D
Ha hazamegyek megnézem de nem sok esélyét látom annak hogy törött lett volna, mind két oldalára eldőlt de csak pár karc lett rajta.
Má baxhattya.
Azisvan pár enyhén hajlott a pinyóban.
1-et nézz meg, de jól...igaz már megvetted...a Hornet ha törik a váz azonnal elmegy a tank alatt az erősítés után.....vedd le a tankot és nézd át alaposan....na meg a segédváz hajlik fel könnyen...
22es kellene, olcsóbb is és van itthon hozzá 4centis magasító :D
Legutoljára valami 8-10 rugó lehetett.
Én a kiállításon tavaly 8-ról alkudtam 4e-re egy amber füst plexit.
Aztis tok tizenpárért.
ahoz kelle átalakító, egyenlőre marad a talicskakormány :D
Ja tényleg a bukó. Zoli tudod te mennyibe kerül a plexi a marushinhoz? Inkább vettem egy új bukót.
Ha szeretnél egy könnyű, csendes sisakot, vess egy pillantást erre is!
Van egy jópofa 28,6-os kormányom egy 10-esért.
Teljesen új.
Egyszer felraktam és utána le.
Akkor panasz lista :D

Át kellene írni a motort... Kéne rá egy egyenes kormány és egy magasító, kis rendszámtartó meg a fejemre egy új bukó aztán nyeregtáska :D ja meg felnicsík :D
Neeeeem.
A kuplungot én tettem taccsra.Csúnya de használható.
A fék az meg brembo és a Cápa kolléga reszelt belőle egy jóízűt hogy elférjen neki.Használható de nem szép így egy ilyet néztem ki.
De ez már tényleg luxus és várhat.
Tele a @öm a spéci színekkel.
KB ugyanaz az anyagmennyiség vagy picit több a tank elég rendesen horpadt minden idomot javítani kell bizonyos szintig.
A matricázás viszont az SV-n sokkal egyszerűbb.
Nem lakk alatti és nem ilyen köcsög szitázásos csak sima nyomat.
Az S jel kurvadrága szerencsére én meg tudtam menteni.
Szerintem a tiedre venni kellett.
Tartaléknak. Ez a buzi telefon mindent Átír.
A fék és kuplungkar tartalékos kell?