Meg fogom nézni :D leszedtük a tankot nem tünt fel semmi furcsa de megnézem, teló nem ragad, többet nem tudok így mondani :D motorja nem füstöl nem zörög kivéve a kuplung de a tulajok szerint mindegyiknek zakatol kiengedett kuplungnal :D
Vazz...ami Hornet nálam megfordult mindnek(!) el volt hajolva a váza a tank alatt....nem kell neki sok, egy kis kocc szemből és hajlik a váz....a rider még le sem esik róla...na meg a teló....ne ragadjon....amúgy más baja nincsen, a blokk az igen jó...
1-et nézz meg, de jól...igaz már megvetted...a Hornet ha törik a váz azonnal elmegy a tank alatt az erősítés után.....vedd le a tankot és nézd át alaposan....na meg a segédváz hajlik fel könnyen...
Át kellene írni a motort... Kéne rá egy egyenes kormány és egy magasító, kis rendszámtartó meg a fejemre egy új bukó aztán nyeregtáska :D ja meg felnicsík :D
Neeeeem.
A kuplungot én tettem taccsra.Csúnya de használható.
A fék az meg brembo és a Cápa kolléga reszelt belőle egy jóízűt hogy elférjen neki.Használható de nem szép így egy ilyet néztem ki.
De ez már tényleg luxus és várhat.
Tele a @öm a spéci színekkel.
KB ugyanaz az anyagmennyiség vagy picit több a tank elég rendesen horpadt minden idomot javítani kell bizonyos szintig.
A matricázás viszont az SV-n sokkal egyszerűbb.
Nem lakk alatti és nem ilyen köcsög szitázásos csak sima nyomat.
Az S jel kurvadrága szerencsére én meg tudtam menteni.
Szerintem a tiedre venni kellett.
Akkor benn az üzletben is olcsóbb.
Én a kiállításon tavaly 8-ról alkudtam 4e-re egy amber füst plexit.
Teljesen új.
Egyszer felraktam és utána le.
Át kellene írni a motort... Kéne rá egy egyenes kormány és egy magasító, kis rendszámtartó meg a fejemre egy új bukó aztán nyeregtáska :D ja meg felnicsík :D
A kuplungot én tettem taccsra.Csúnya de használható.
A fék az meg brembo és a Cápa kolléga reszelt belőle egy jóízűt hogy elférjen neki.Használható de nem szép így egy ilyet néztem ki.
De ez már tényleg luxus és várhat.
KB ugyanaz az anyagmennyiség vagy picit több a tank elég rendesen horpadt minden idomot javítani kell bizonyos szintig.
A matricázás viszont az SV-n sokkal egyszerűbb.
Nem lakk alatti és nem ilyen köcsög szitázásos csak sima nyomat.
Az S jel kurvadrága szerencsére én meg tudtam menteni.
Szerintem a tiedre venni kellett.