Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyet kéne összehozni!
Ára? és mit kell rajta javírani? Enyémben sajna a jobb foncsor repedt, ellenben működik.
Köszi a tippet megpróbálom.
Remélem működni fog.
Nem akarok új membránt venni.
Sanyi te ezt tudtad?
Minimális javítást igényel! Amugy tökéletes! Eladó!
doboztartónak átalakitott hátsóülés nem kell vkinek occsóé!?
*motult tudtunk jó áron meg valvoline-t.* Kicsit elírtam
Szerintem is túl van misztifikálva.De mi most motult tudtunk jóáron valvoline-t.Aztán a motulra esett a választás.
Sajnos Senjből hazafelé sehol nem volt kéznél.
600kmen keresztul kelett volna aztasd fektisztitoba :D:D

A dög nem bírta.
Pedig utána megmostam féktisztítóban.
Ez viszont felhasználói probléma :D
Mondjuk az úszó 2 dugós nissinről nem tok rosszat mondani...........csak azt hogy nem tesz jót neki a 600 km telóolajban ázás.
Lehet egyszerubb leirni hogy mid nincs otthon :D:D

Ha fog fogni akkor eleg lesz a gyari is :D nem valoszinu hogy jobb futomuvet teszek ala :D
Olyan mint az SV-nek.
A későbbiek 6 dugósa jobb szerintem.
Ha kell van egy pár abból is nekem.
addigra hátha eladják ezt a sok lelakott sv-t és lesz pár szebb is a piacon de akkor már inkább a vtr100firestorm :D
Szerintem minden marushin ugyanazt használja.
akkor érdemes a kiállításon venni plexit is a marushinhoz ? Úgyis ott kell legyek majd 1-2 napot ááá... :S

Amúgy azt se tudom milyen fékek vannak rajta :D csak hogy nissin :D ez igaz hogy fix futómű van alatta :D:D majd kiderül hogy reagál, de nem lehet mindenkinek Res min racsing motorja :D
Könnyebben kezelhető....miután ki langyiztad magad azzal ha megemberesedsz veszel egy V2-őt...
Az enyém 779-es. Ahhoz ez nem jó.
Minőség?
2 dugós úszó fékek.
Állíthatatlan sima futómű.
És villanyosmotor.

Na jó csak gonoszkóp kedvem van.
A bázisnál 12e.
A yamahaworld nagy akciói mindíg a kiállításra esnek vagy győzködni kell az eladósrácot.
mi a baj a minőséggel haha :D amúgy nekem csak az nem tetszik hogy sor4... Na mindegy ha megszokom akkor marad ha nem akkor nem :D
Akkó jóvan.