Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor ezt megtudtam, tehát már nincs meg!
Le kellett venni.Külön adtam el.
KB 3 hét lehetett.
Már lehet vagy 2 éve.
Köszönöm!

Ahogy láttam te is így oldottad meg.Gondolom mikor a motorodat eladtad nem alakítottad vissza!?

Mennyi idő volt míg kézhez kaptad?
Ha jól gondlom akkor 75$+posta+vám amit ki kellene fizetni érte. Mikor te vetted mennyibe került a végén?

Bocs ha sokat kérdezek!
Fehér s-es sv.Aranyszín becsúszós teleszkóp.
A fémnél még lehet egy olyan gond, hogy túl erős lenne...ugye a blokkra van felfogatva és a fülek is fémből lennének és ha leér akkor viheti a blokkot is magával.....könnyen kiszakadnak belőle a csavarok...
Van franyesz 2 mm s alu lemezem, abból szeretném kialakítani a hasidomot. Tudom hogy nem lesz olyan, mint egy gyári, de egy próbát megér szerintem.(hosszú a tél) Egyébként nem szögletes formát szeretnék. Ha jól sikerül, esetleg kipolíroznám, vagy színre fújatnám. Ha meg ratyira sikerül, elhajítom jó messzire
Én-e?...gondolkozom....kinek?.... ...segghülye vagyok
Te raktad fel.
Ööö, nincs már meg?...vazz akkor szita az agyam...
Ha Zolinak még megvan az átalakító szettje akkor beszélj Vele...igen jó cucc és az SV1000/GSR és még pár típuson lévő nyereg megy fel rá....
Sziasztok valaki nem tudja véletlenül, hogy 2000-es karbis SV 650 első féktárcsái megegyeznek a fiatalabb injektoros SV 650-ével?
Sziasztok!

Szeretnék valamit az első fékekkel kezdeni, mert két személynél "kevésnek" érzem. (SV 650)
Arra gondoltam h másik féknyergeket raknék fel. Nagyából tisztában is vagyok h melyik féknyergek szerkeszthetőek fel a motorra.DE adaptert honnan ill. milyet kéne beszereznem ehhez a dologhoz?Ahogy visszaolvastam van tapasztalatotok ebben a témában így anyagi vonzatát is kb-ra megtudjátok saccolni.

Vagy ne várjak nagy csodát az új féknyergektől?Még csak elméleti síkon vagyok az egésszel!

Segítségeteket előre is köszönöm!
Úgy van. Van a hátulján ragasztó. De ha a lámpabúrán kívülre rakom, akkor az ott fityegni fog. Ad 2, pedig ha valaki meglátja, aztán megteccik neki akkor csak fogja azt letépi
Elvileg a ledsor hátulján van egy ragasztó, az elég erős, hogy bárhová felragaszd. A másik, ha a lámpa belsejébe rakod, akkor a led vezetéke a foncsor tetején fog elmenni és leolvad róla majd a szigetelés egy idő után.
Igazából ez kültéri-beltéri egyben. De ha kívülre rakom, akkor ott "fityegni" a lámpabúrán kívül ?
Ilyen formát házilag csak gagyi kivitelben szögletes kporsó kinézettel lehet kialakítani fémből.
Haxcsak nem vagy profi a fémmegmunkálásban homokzsák és fakalapácsok használatával és nincs otthon egy angolkerék.
Én inkább vadásznék egyet használtban.
Polírozott saválló, esetleg alu..
amiken agyalok. De lehet hogy túrok egy használt üvegszálast.. mert ha fémből lesz az lehet h rezonál majd. Csak elméleti szinten vagyok a dologgal, olyan egyedi lenne. Ha meg nem sikerül, megy a MÉH be.. :D :D
Vasból? :D :D
Na hát kíváncsian várom, hogy milyen lesz a fotókon kb látszódnak, hogy hova vannak rögzítve, persze ha egyedi idom, akkor oda rögzíted ahova csak akarod :)
Miből csinálod?
Na ez most pont kapóra jött!
Ugyanis épp egy hasidom felszerelésén gondolkozom! Sokat segítenek majd ezek a fotók, mert a hasidomot is én szeretném elkészíteni, de nem üvegszálas anyagból...
Úgy legyen!
Talan 26 ezer volt a hasidom 52e helyett es az egesz motorral egyutt lesz festve.Egyszer csinalom szepre es tartosra es sokaig jo lesz.
Jah, gondolkoztam fólián is, de aztán úgy döntöttem, hogy mivel az egész motor karcos itt-ott (tank, farokidom, kapaszkodó- így vettem) ráadásul a magyar kátyúkban könnyen el tudom hagyni a hasidomot, inkább nem költök rá sokat :) 15e volt az idom, 5e a festés. Ennyit megért szerintem :)
Miért nem veszel kültéri kivitelt? Akkor nem kell szétszedni a lámpát.