Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000 Ft? Ez egy 19.800 Ft-os lámpa! Barátom vett ilyen lámpát! Nagyon kemény úgy árulják, hogy rohadtul E jelzéses, persze köze nincs az európai szabványhoz, valami 33W-os kínai szar izzó van benne "gyárilag" és a foglalata meg olyan, hogy még a sokat látott autó villamosság szerelő ismerősöm sem látott.
Nagyon szép ez a motor! le a kalappal!
Láttam amikor eladó sorba került, sajnos lecsúsztam róla!
jézus

Simán levették a fejidomot és ráraktak egy 1000ft-os lámpát kormánycsutka, vízhűtő sapka minden maradt. Kurva akciósan 500-ért talán megvenném, nem 700... Kinek van ennyi érzéke egy motor építéshez...
Ilyen Hexagonal rendszert vadászok de nem találok sehol
Sziasztok!
Tud esetleg valaki SV400-ashoz service manualt?
Bármilyen nyelvű-, netán link, illetve fizetős verzió, minden egyaránt érdekelne.
Ezen kívül szükségem lenne egy összefoglaló táblázatra a 650-es és a 400-as különbségeire/hasonlóságaira vonatkozóan.
Előre is köszönöm, ha bárki tudna segíteni!
Üdv!
A xenon sem ilyen színű már.
Híres a motorom:)))
Most kaptam ezt a linket ( a gumik már nem ezek )

http://youtu.be/cLtxylJzqTg
de gondolom oldalra kottyant, mert ha előre-hátra az már gáz
Köszi a válaszokat!
Nekem picit mozog le fel a tárcsa.
Ezért alkalmazok egy trükköt.
Nem rángatom így nem fáj a fejem ettől.
Mozoghat oldalirányba is, természetesen nem lóghat, de egy versenytárcsáról le is tudod fordítani az agyról.
Én úgy gondolom, hogy ez a mozgás, (ha a menetirányt nézzük) előre-hátra nem mozoghat. Értelem szerűen oldalirányban mozog, hiszen azért vannak a szegecsek, hogy "ússzon"!
Én a kérdést úgy értettem, hogy előre hátra kottyan (lehet, hogy félreértettem) mert az nem jó!
Persze ahogy azt vanyek is mondja a 28. ( ) SV1000-ese után, hogy elmegy avval sokat, de attól még nem jó!

Szerintem
ez a 4. sv 1000-esem ami most van és az első 3 kottyant 1- 1,5mm-t a mostani semmit. Azokkal is bejártam a világot, ezzel is befogom
Meg lehet, sőt mozognia is kell. Ezért hívják "úszó" tárcsának.
1. Igen az gyári
2. Szerintem kézzel biztos nem lehet megmozdítani, ha úgy érzed az nem jó (bár ezt majd kommentelik többen is gondolom)
Sziasztok!

Gyári SV1000 féktárcsa, amin Sunstar felirat van? A szegecseknek mekkora kottyanása lehet?

Köszönöm!
2 szett kell.
Van webshop a balkántól nyugatra ahol 9,6 euro a cucc.
Kérdés nekik van e és mennyi a posta meg mennyi idő míg ideér.
Francia így hugomtól kértem emailes segítséget ez időt fog igénybe venni.
rosszul állsz hozzá. kérj árajánlatot 5000 darabra + 1db ingyenes mintát, hogy megnézd valóban jó lesz-e neked. és hát nem lesz jó
No a Motorparts is felkerült azon cégek listájára akik szart se érnek.
December óta még arra sem tudnak válaszolni többszöri kérdésre hogy az általuk forgalmazott karmantyúkészletet meg e rendelik.
A pofám leszakad.
Nem az a kérdés hogy mikor,meg mennyi meg hogy kel e előleg.
Ááááááááá azt se tudják hogy egyáltalán foglalkozzanak e egy emberrel aki rendelni akar.
Legalább mondanák meg kerek-perec hogy haggyál már ezzel a filléres tétellel békén túl sok a forgalmunk hogy foglalkozzunk veled.
Fejben tartom!
Jó ha van hova fordulni az embernek!
Szivesen.
Bármi gond van segítünk.
Ok!

Sajnálom, de az infót azért köszönöm!
Áh tényleg... .....
Sokat nézegetem a még csupasz fotókat a motorról,
elkúrnám az összképet egy sufni hasidommal, a blokkcsavarokról már nem is beszélve! Lehet megmarad az a lemez másra
Nincs.
Sokáig kínálgattam.