Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En szepen csinaltatom.Es karcallo foliat fog kapni.Amugy sokkal jobb az utso verzio.
(dropboxban hogy lehet egy egész albumot megosztani? kicsit egyszerűbb lett volna úgy.... :) )
Sziasztok!
Nemrég raktam fel képeket a hasidomról, akkor elég szarul sikerült a hozzá kapott konzolokkal feltenni, azóta visszakaptam a fényezésből, és kicsit átdolgoztam a konzolokat. Itt van pár kép:
Előtte:
kép1
kép2
kép3

Utána:
kép4
kép5
kép6
E
gyben1

Egyben2

A fényezés azért olyan amilyen, mert nem kértem gittelést. Apró karcok látszódtak a nyers műanyagon, gondoltam nem lesz vészes. Hát a fényezés szépen felerősítette az apró karcokat :D De nem bánom, mert a sok kavics úgyis szétveri, a sár meg úgyis eltakarja :) Aki meg a motor alatt/mellett fekve nézegeti, az megérdemli, hogy találjon benne némi hibát :)
KB 4 órányi masszív szopás után van egy beszerelt gyári gázbowdenem.
Fáj minden ujjvégem.
Isten óvja a királynőt.
...és ha sikerül a beültetés akkor tálcán kínálsz az egyenruhás állami pénzbehajtóknak egy magas labdát.
...még a ledes helyzetjelzőért is büntethetnek amit az eredeti izzó helyére lehet betenni(de kocsiba nekem ez van,csak vizsgán vetették ki)
Persze lehet hogy évekig elmennél gond nélkül,de ha lemeszelnek mert teljesiteniük kell ne lepödj meg.
Ezek sikaflexel vannak tömítve.Ezért is kell óvatosan melegíteni.Ha kiszeded a cuccot majd pótolod ugyanezzel akkor nem.
és hogyha hőlégfúvóval csinálnám meg, akkor a későbbiekben elkerülhető hogy beázzon illetve/vagy bepárásodjon ?
Vagy hőlégfúvóval felmelegíted az összeillesztést vagy beteszed sütőbe.Mindkettő kockázatos mert olvadhat.
És leveszed az elejét.Izzó nyílásán nősténygyógyász cuccok kellenek hogy betedd a ledsort.
Sziasztok !

Szeretnék a lámpába belerakni egy flexibilis, öntapadós, 3-asával darabolható ledsort, de azt mondták nekem hogy utólag macerás és nem okos döntés megcsinálni, mert nem lehet anélkül belerakni hogy a lámpabúrát szétvágják. Viszont ennek az a hátránya hogy pl. mosásnál befolyhat a víz, illetve bepárásodhat maga a lámpabúra. De kaptam egy olyan tippet, hogy hogyan lehetne belerakni. Ha leveszem a fejidomot, akkor hozzáférek a izzókhoz. És ha kiveszem az izzókat, akkor ott bele tudom dugni a ledsort, anélkül hogy kifúrnám/faragnám a lámpabúrát. Szerintetek mennyire kivitelezhető a dolog ?
Köszi a segítséget sikerült a membránt a helyére rakni.
Bevált a benzines módszer.
Vagy inkább lóg.
mindene jól áll
Az jó....a légszűrőház is jól áll?...
na rózsaszín már a motor ? :D
NICE!
Sanyi, a vázon sem és máshol sem látok sérülése utaló jelet :)
Szerintem abból csak gyári szervíznek való vagy letöltős van.
TL-t találtam.
Ez jó!

Kár, hogy 1000-ből nincs ilyen könyv!
Jóólett-jóólett , csak nekem olyan "üresne tűnik" a farokidom alatti bal oldali rész Lehet hozzá szoktam már az sv dupla kéményéhez.
Ja.........inkább.
Köszi. Most már el merem árulni, hogy 30 ezerért sikerült Ausztriából rendelni.
Nagyon patent lett