Louisnál lehet venni univerzális felszíjazható tartót, amire aztán fellehet csatolni. RS műanyagtankjára is ezzel tettem, de az SV-n is ezzel lesz, hogy je karcolja. Amúgy az sw-moteches tankgyűrű is profi, de az drágább.
Na most egy kicsit elbizonytalanodtam. Hétfőn vagy kedden itt lesz a doboz és lefényképezem, de az is lehet, hogy elszámoltam magam és nem is lesz, csak 150 centi.
Nekem a GS a két oldaldobozzal 97 centi volt. Így maradt másfél centim mindkét oldalt és nem volt gond bemenni az 1 méter széles kertkapukon.. csak jól kellett célozni
A Divi is 1 méter körül van az oldaldobozokkal. Ezzel az 1 méteres szélességgel még a sorok között elég sokszor el lehet férni. Mondjuk pár autót már meghúztam így, de nem igazán zavar... Puha a doboz, a fényezésben nagy kárt nem tesz.
Csáó ! Igaz nem DL-em van hanem sv-m, de méretbe szerintem nincs nagy különbség. Nekem 41 literes oldaldobozaim vannak. 1 sávba bőven el lehet vele férni. Hozzá kell szokni, hogy annyira széles, mert mikor Mi jöttünk haza vele, majdnem előre mentem a lámpánál a sorok között, de időbe kapcsoltam.
Na azt sehogy.
Hacsak nem veszel pár méter táskákhoz való gurtnit meg táskacsattot.És azt valahogy a vázhoz rögzíted alul a 4 D karikába meg a váznyakhoz a másik végeit.
Service limit : 420 mm (16.53 in) for SV650
428 mm (16.85 in) for SV650S
(gugli a jóbarátod)
Nem tudjátok véletlenül, hogy az SV650-nek milyen hosszú az első teleszkópban a gyári rugó?
Thx!
Ezres DL-en már láttam mágneses tanktáskát.. csak rá volt hajítva
GS dobozokkal alulról 1 méter széles
Divi dobozokkal bő 1 méter széles.
Ezek se keskenyek túlzottan, na most gondolj bele mi van ha még 30-30 centi van ezen felül oldalra.
Nekem a GS a két oldaldobozzal 97 centi volt. Így maradt másfél centim mindkét oldalt és nem volt gond bemenni az 1 méter széles kertkapukon.. csak jól kellett célozni
A Divi is 1 méter körül van az oldaldobozokkal. Ezzel az 1 méteres szélességgel még a sorok között elég sokszor el lehet férni. Mondjuk pár autót már meghúztam így, de nem igazán zavar... Puha a doboz, a fényezésben nagy kárt nem tesz.
Hacsak nem veszel pár méter táskákhoz való gurtnit meg táskacsattot.És azt valahogy a vázhoz rögzíted alul a 4 D karikába meg a váznyakhoz a másik végeit.
Bár nem hagytam semmit ott szlovákiában.
De most szilveszteri fogadalomként megígértem hogy ebben az évben..............