Én 2 éve vettem Banner-t! Benne hagytam télen. (nov-márc) Kicsit köhögve indult, aztán elkapta és semmi gond nem volt vele tavaly. Idén már kivettem és töltögetem. Remélem még idei évet kihúzza.
A barátom 1000-esében 7 évet vitt el a gyári akku úgy, hogy sosem vette ki, sosem töltötte, volt olyan tél, hogy a lakótelepen állt a ház előtt TÉLEN!
Az így van.
Bár én Harris markolatom volt.
SV-s.
A világos részeken azért látszott ha koszos volt.Így ha lehet minnél sötétebb.
Egy alu rizoma vagy Ariete nem lehet rossz.
Szerintem nincs annyi különbség köztük, hogy megérje emiatt netről rendelni. Bemész valamelyik motorosboltba, kereskedésbe és általában van többféle markolat, általában Progrip. Megveszed amelyik tetszik, és kész.
Ötleteket várnék, hogy honnan és milyen markolatot tudnék beszerezni SV-hez? Most fogom átcserélni a kormányom, túrásra és már a régi markolat sem az igazi, nem tenném rá az új szettre!
Hát, ez bizony a gépem 2007-es forgalomba helyezése óta hibátlanul tette a dolgát... ami azért nem rossz eredmény! Csak sajnos rengeteg mindenre kell még pénz, ezért húzok az olcsóbb megoldás felé.
Nekem az van, 2éves lesz idén, de olyan mintha új lenne. Egyszer sikerült lemerítenem a xenon bekötésénél, feldobtam töltőre és tökéleteses, hidegben sem erőtlen, ha ez megdöglik a kövi is ilyen lesz.
Doc!Minden kínából jön.(még a yuasa is)Ami 3 évnél tovább bírja annak minden további nap ez időn túl ajándék!
Egyébként én is most nézegetem az akkukat.siralmas a helyzet.Még a szarok is 12-15k áron mennek.Yuasa meg csillagos ég.
Úgy néz ki megmurdált az akksim... jóféle Yuasa volt, jó pár évig bírta. Ezért is hajlanék afelé, hogy a következő is az legyen, viszont ismerősök ajánlották a Banner-t, ami egy bő 8-10k-val olcsóbb - ami azért nem mindegy manapság sajna - és állítólag megbízható. Van köztetek valakinek tapasztalata a márkával?
az a 2 bukó az igazán drága amit elötte vettem mert erre sajnáltam a pénzt,agv és vemar, mindkettöre esküdöztek hogy nagyonhalk én hülye meg elhittem 50 körül volt mindkettö
(egyébként a schubertet a bécsi lajosban vettem ákcijósan+karc miatt alkudtam belöle) valemelyiket meg kellene hirdetnem,csak porosodnak a szekrényen
ha vki szemüveges annak praktikus a felnyitható áll és a beépitett napszemüveg
...nekem nagyon bevált (schubert concept)
a beépitett napszemüvege kicsit lehetne sötétebb
Ha neked jo am legyen.
Nem eroltetek senkire semmit.
Felnyitost en felesleges dolognak tartom.
Bar ha menet kozben egyszerre kaveznal es cigiznel letfontossagu.
ebbe jol el van talalva a napszemuveg mert nem zavar a kilatasban, nemtudom menyit erhet a nap ellen, majd a heten nezek valahol marushin zart bukot is, felnyithatos szerintem sokkal praktikusabb.
Sokat.
Bar attol fugg.ha csak 100-120 az utazo es nem mesz orakat akkor tokmindegy.
Felnyitos nem lesz azert meg szeretnek fogat mig vannak napszemuveg meg szerintem felesleges.
A barátom 1000-esében 7 évet vitt el a gyári akku úgy, hogy sosem vette ki, sosem töltötte, volt olyan tél, hogy a lakótelepen állt a ház előtt TÉLEN!