Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felnyithato es beepitett napszemuveges... Nemtudom mit szamit 2-300gramm nincs viszonyitasi alapom
Szia
Küldtem e-mailt
AGV-m sose volt és nem is lesz.Az 1600 az kurvanehéz.

A zöld meg kawás.
Bár a narancs is de az legalább tetszik.
Üdv! Engem érdekelne az üléspúp. Adatlapomon lévő mail címre küldj képet, és egy árat.
Duke 1608 g. Rátettem a mérlegre.
Zold legyen :D:D
Agv k3 rol nem talaltam semmit hogy hany gramm, joval konyebb mar csak kezben is mint a caberg duke. A duke 42 napszemuveggel felhajthato allu kezbefogva minosegibbnek tunik mint a k3 30koruli aron... A duke 1550gramm
Holnap kideritem.Meg harcolni kell az ar miatt is vele
mikorra lesz kész? ha jól dolgozik a fényező majd megadhatnád az elérhetőségét, lehet rendbe rakatnám én is a motort
Nehez lesz es zajos.
A kinti forgalmiban benne kell lennie.
Köszi :) nagyvalószinüséggel meg is veszem, csak nem volt méretemben.

Peti, őszintén nem tudom mikori forgalombahelyezés :D maga a motor 2005 04. havi.
Előkészületben.
2005ös forgalombahelyezés is? Ha igen akkor max 100ból ki kell jönnie a papírnak. Magyar adásvételit írtatok?
Nekem 2007 05 havi forgalombahelyezéssel max 120ból kikell jönie úgy számoltam.
F.levi: Caberg Duke-om van. Tényleg patent minőség, kellemes viselet. Hanghatás szempontjából normális. Az én utazóm mellett (80-120) semmi probléma. Nekem bevált.
Igen igen vele megyek majd kilátóba :D

Peti, olasz volt, az árát majd ha rajta a rendszám :)
Van egy üléspúp is!
Eladó egy keveset használt hyperpro kormánylengéscsillapító tartó konzollal együtt. sv 650 03-08, gondolom Sv 1000-re is jó
Akkor engedd meg hogy az elsők közt gratuláljak!
Szóval ezzel a paripával látunk majd tavasszal a kilátónál!
Nocsak csoda történt...
Szép szekér, gratula. Külföldi papiruszos? Mennyiért sikerült hozzájutni?
3 terás vinyó meg 10 colos tablet 3ezerért..érdekes
Ilyennel énis megszívtam vaterán úgyhogy vigyázz!
Karácsony előtt műszaki cikket árult igen jó áron. (20ezres VGAkártyától kezdve a 200ezres fényképezőig) Kb 80 embert átbaszott hogy átutalták a pénzt, és lelépett. Nekem szerencsém volt, nem utaltam rögtön mikor meg utalni akartam már kiderült. De ígyis kellett járkálni a rendőrségre hogy kivoltez mivoltez..
Végén kiderült, hogy 2 faszi egy miskolci hajléktalannak fizetett 2 felest és a nevét adta a bankszámlához meg a vaterához is. Természetesen nem lettek meg..
Hát lehet kapsz a pénzért egy gopro makettet.
Ha egyszerre többet veszel lehet még kedvezményt is ad
van még pár terméke az eladónak ilyen érdekes áron, hát nem tudom
Nekem sincs lánccsapkodásra problémám