Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hamis gopro?
erre varjatok gombot: link ebay-en hogy tudják átverni az embert?
Nya lényegtelen.
Nekem tetszik hogy nincs lánccsapkodás csak extrém helyzetben közli a blok hogy vissza kéne lökni.
Mondjuk 30-nál.6-ban.

De a móka akkor van ha rárántom és hallom a wartburghangot.
Az már 6.-os azt hiszem.
Az 1250 is ilyen?
Szerintem a banditosok is inkább 5.-ben művelik (már akinek rendes méretű banditja van )
Ba ez lemaradt.
Na szal ott szokim hasznalni.
Szedi a labat rendesen de en sise leszek a banditos fele hatban otvennel bluttyogok a varosban iskola hive.
9000 kornyeken va
az sv-t is kell forgatni ,hogy menjen is
Mintha a tripla pont olyan motor lenne ami pörgetés nélkül nem is menne...
A pörgetéssel semmi gond nincs............ha töfögni akarok alapjáraton beülök Ödönbe.
Az elég nyomatékos.
Bár 1,5 tonnál picit nyögvenyelősen ment az emelkedő.
jól beállított karbis nem eszik többet,mint az fí ! Sőt......
meg ami baj hogy karbis, majd kiderül menyit fog zabálni
Vagy megszokod vagy eladod majd. Mivel ezzel én is így vagyok, így még véletlenül se néztem meg olyan motorokat amiket nagyon pörgetni kellene.
legalább nem kell halálba forgatni, ez meg 13 ig forog, érdekes lesz... valahogy a nyomatékos motorok jobban bejönnek
Máshogy van hangolva a CBF. Kisebb csúcsteljesítmény viszont kicsit több nyomaték alul...
blokk ugyanaz vagyis attól függ mikori

Zoli 17-es
a kuplung hangja teljesen normális..minimális van.... csak azért hallod ki mert ez a blokk csendesen teszi a dolgát ..
Ja.. de én CBF600-at vennék 6 kilós s4-ből maximum.. nem CB600F-et

Egyébként grat a motorhoz.
nem értetted az iróniát használt olaj van benne nem benzinszagú és nem is túl híg... elég sokat baszogattuk... nem füstölt egy gramm füst sem jött ki belőle, pedig párszor végfordulat közelébe is húztuk, nem melegedik, szépen jár, kiengedett kuplungal van hangja de felhívtam pár szerelőt és mind azt mondják hogy normális, és a tulajoknak is morog... ha behúzom a kuplungot akkor szinte hangtalanul jár a blokk

ha érdekel megveheted, Te úgyis nagyon erőltetted a CBF-et
Ennek 16-os z első kereke?
Akkor vigyázz... lehet hogy az olajat is csak utántöltögette és nem cserélte. A matrica fényezése magas szintű igényességről tanúskodik
Igyekszem.
csak villával együtt megy bele meg talán kerék is kéne hozzá szerezz azt is