ez majd szezon végén elválik mennyire jó most egyenlőre kell rá szerezzek egy kis műanyagot meg a két oldalsó műanyagot vagy gyári feketése visszafesteni vagy színre fújni a mocskos digó ráfújta a warningos matricára a festéket
Zoli, kb 15 sv-t láttam mindegyik le volt harcolva, ez meg ott állt elég jó állapotban, pénteken megnéztem 2 hornetet mind a kettő okádta a füstöt, ennek semmi füstje nincs. Ez lett
há ja Levi hondás lett egy sv mellett állt, erre inkább azt lehet mondani hogy gyerek motor de tetszik, talicskakormányt le kell cseréljem majd, 1 műanyag el van törve rajta, meg le kell fényezni a két oldalsó idomot és ennyi semmi füst szinte új gumi első tárcsákon kopás sincs 50%os lánc meglátjuk hogy szuperál
Külalakra nekem jobban tetszik a régi 650 és a TL mint az újabb SV-k....viszont belül már az újabbak kellenek.....ettől függetlenül nem mondom, hogy nem vennék még egyszer régit pedig megégettem vele magam eléggé...
Most viszek motorszerelőt, vagy legalábbis olyat aki eléggé ért hozzá. De még a szerencse az, hogy ha nem is megfelelő a gép nem kell 100km-eket utazni, csak 35öt.
Az a kormány tényleg érdekes, de az legyen a legkevesebb. Ja, meg a kuplungkar végéről is le van törve az a bogyó
Még itthon átbeszélem a dolgokat aztán majd meglátjuk mi lesz.
Mindenki azt hiszi misztikus nagy meló.
De nem.
Ám a lustaság fél egészség.
Alant leírtam mi hogy kell.
De ha inkább rábízod.
El kéne vinni egy közeli független szerelőhöz és megmondja mi merre hány lépés a motornál.
Na ja de a villahíd N-es..............ott van a luk két oldalt.
A lámpa gyári és a tartók se győbilincsből vannk.
Ezt viszont neten fénykép alapján senki nem állapítja meg.
Ha engedik egy kompressziót kéne mérni.És hajrá.
A legfontosabb hogy a papírjai rendben legyenek.
Az utánjárásos szívás nem éri meg.
Rohadt olcsón forgalomba lehet helyezni.
KB 60-100e lehet.
Én azért a nem gyári állapot miatt bepróbálnék egy alkut 330-ra.
Szép darab és nem drága.....akkor ahogy Zoli írta......alapból fesszab(töltés mérés), de az nem annyira drága, hogy az miatt ne kelljen megvenni....és a motorhang....ne kopogjon és füstöljön....más gáz még a váz/teló lehet, de azt csak helyben látod meg...
a,úgy ha érdekel valakit eladom