hát ez csak attól függ, mennyire vagy jóban az asszonnyal
ha igen jóban akkor csak jónevű gyártótó zárt üvegszálas sisakot de az inkább az 50k kategória.
Sziasztok!
Vásároltam egy 99-es SV 650-est. Mondta a srác, hogy takarított karbit, de szinkront nem kapott. Pedig hallható, érezhető, hogy kell neki. De nem volt használva a tél miatt.
Elég keményen visszadurran a karbiba, ha jár alapjáraton és hozzányúlok a gázhoz. Főleg hidegen. Ha melegszik akkor szűnik a probléma de nem teljesen. +ba jött most még hozzá egy kis füttyenő hang hogy beindítottam és gurultam egy kört, alacsony fordulaton.
Egy szinkron megoldhatja a problémát? Vagy esetleg lehet számolni valami nagyobb problémával is?
Én mindig mondtam ezt, magam nem is nagyon használok motult .....a valvoline és a liqui vált be a legjobban amiket használtam, árultam....volt amivel nagyon rossz tapasztalatom volt....a repsol zajos, nem annyira jó, de végülis amennyibe kerül annyit ér.....
Kelle
Hívd fel őket. Nem kell megijedni, egy hölgy veszi fel a telefont, de előző életében szerintem villamosságszerelő volt.
Elmondod, hogy milyen kellene és küldi is postával. Ha nem nagyon drágult, akkor 12000.- postával együtt.
Van, ha felnéz ide Kopasz Neki azt hiszem van egy ami talán új is(ez nem biztos)....ha még nem adta el.....ha nincs meg akkor majd felírja ide valaki a lelőhelyet ami jobb mint a gyári és sokkal olcsóbb...
ha igen jóban akkor csak jónevű gyártótó zárt üvegszálas sisakot de az inkább az 50k kategória.