Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez csak attól függ, mennyire vagy jóban az asszonnyal
ha igen jóban akkor csak jónevű gyártótó zárt üvegszálas sisakot de az inkább az 50k kategória.
oh! asszonynak szánnám, akkor ezek szerint NE!
Ezt így neten a gép előtt olvasva a büdös életbe senki nem fogja pontra megoldani.
Sziasztok!
Vásároltam egy 99-es SV 650-est. Mondta a srác, hogy takarított karbit, de szinkront nem kapott. Pedig hallható, érezhető, hogy kell neki. De nem volt használva a tél miatt.
Elég keményen visszadurran a karbiba, ha jár alapjáraton és hozzányúlok a gázhoz. Főleg hidegen. Ha melegszik akkor szűnik a probléma de nem teljesen. +ba jött most még hozzá egy kis füttyenő hang hogy beindítottam és gurultam egy kört, alacsony fordulaton.
Egy szinkron megoldhatja a problémát? Vagy esetleg lehet számolni valami nagyobb problémával is?
Az összes motoros boltot végig jártam, de erre nem is gondoltam. Köszönöm a tippeket.
Én mindig a Bardiba veszem, gondolom van Kecsón is
Dehogynem...unixban...
A liqui-t kipróbálnám, de Kecskeméten nem árulják.
Pofán kell baxni hogy ne zajongjon má míg azember szórakozik.
Én mindig mondtam ezt, magam nem is nagyon használok motult .....a valvoline és a liqui vált be a legjobban amiket használtam, árultam....volt amivel nagyon rossz tapasztalatom volt....a repsol zajos, nem annyira jó, de végülis amennyibe kerül annyit ér.....
Kell neki egy ezres utána már nem fog.
Repsol félszint 10-40 jött be nekem legjobban.
Valami újat ki kellene találni. A motultól picit ragad a váltó. Nem tudom,előtte mi volt benne, de mint a vaj...
Valvoline 2500 körül....és teszek bele liqui-moly adalékot.....annak az olaja 3 rugó körül alakul....már amelyiket használni szoktam...
Sanyi az az olaj, amit te használsz, milyen árban van?
Áhh, közben eszembe jutott, hogy nem fesszabja hanem CDI-je van...
drágult, de nem sokat...én azért megvártam volna amíg Kopasz jelentkezik.....bár lehet, hogy rosszul emlékszem és nincs Neki...
Kelle
Hívd fel őket. Nem kell megijedni, egy hölgy veszi fel a telefont, de előző életében szerintem villamosságszerelő volt.
Elmondod, hogy milyen kellene és küldi is postával. Ha nem nagyon drágult, akkor 12000.- postával együtt.
Van, ha felnéz ide Kopasz Neki azt hiszem van egy ami talán új is(ez nem biztos)....ha még nem adta el.....ha nincs meg akkor majd felírja ide valaki a lelőhelyet ami jobb mint a gyári és sokkal olcsóbb...
Sziasztok!

SV650S k2-re keresek feszültség szabályozót.
Remélem van valakinek elfekvőben egy új darab :)

Köszönettel: Norbi
Azon kívül hogy a shiro 50 helyett jó ha 12-t ér semmi gond vele.
Caberg bukóval van valakinek hosszabb tapasztalata ?
Üdv all!
az aprón hirdet egy srác Shiro új bukókat 50 helyett 12 ezerért.
Ez valami átverés?vagy utánzat?
Sziasztok! Eladó Suzuki Sv 650S 2004-es Első lámpája! Összes fül minden ok! Érd: 06303662187!
Az viszont lehet jó;)