Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enmeg azeis beszolok.
én sem akarok beszólni,de hagy kérdezzem meg:
véletlenül nem bölcsész végzettséged van?
(csak próbállak megérteni)
és bocsánat, nem beszólni lenézni vagy kötekedni akartam még ha annak is tűnt
Nem mondtam én hogy elnézést kell kérni de ha belegondolsz, nem lehet vele közel sem pontosan meghúzni azzal a módszerrel egy csavart... 1,5mm reszelővel, ez legalább egy valami komoly motor hengerfeje volt ?
Én inkább vettem 1500-ért egy komplett bontottat vízpunmpával.
Lapozzunk
Turázóknak ajánlanám eladó telefonom,meglepöen qrvajó képeket tud késziteni,garmin fut rajta,olcsó. (nokia n82-autós cuccokkal,8G sd-vel 18eFt)
Tökéletes megoldás ,ha türelmes és ügyes vagy.
Nem egy wartburg hengerfejet csiszoltam jó magam is.Tökéletes lett.
azt már le sem merem irni hogy azt a hengerfejet raktam vissza igy amihez nem volt itthon sikköszörüm (söt galád módon még a szomszéd Margit néninek sem volt) igy üveglapra ragasztott csiszolópapirral huztam sikba (miután reszelövel kivettem a 1,5mm nagyját,-de ezért külön elnézést kérek)
...stb
A szükség nagy Úr, de ezt csak akkor értik meg, amikor ilyen helyzetbe kerülnek.
Hát ha már itt vagyunk én is elnézést kérek.....................és eggyúttal kikérem magamnak.
én kérek elnézést hogy sok évvel ezelött amikor nem volt még nyomatékkulcsom(ismerösöknek sem) muszájból igy oldottam meg
...külön én kérek elnézést hogy ezt megosztottam (arra gondolva hogy más is járhat igy)

Hat de most nem ? :D aki sokat fogja hasznalni annak megeri megvenni, egy kiszakadt menet vagy beletort csavar tobb kart okoz mint a szerszam ára... Meg ismerettsegi korben csak van 1 nyomatek kulcs, kulcs vegere akasztva meg matekoznank mindig hogy most az erokarom csak 920mm akkor mekkora súly is kell rá hogy meghúzzuk arrol ne is beszeljunk hogy ha vizszintesen kell mozgqtni a szerszamot meghuzaskor :D:D
800Nm-t már nem nagyon tudsz mással
Nehogy már mérleggel és hasonlókkal akarjunk nyomatékra húzni egy csavart...
Köszi megérkezett .
egy nulla ide-vagy oda nem számit
1kg--9,81N, szóval 1m-es erőkaron elég lesz a ~8kg is
Elküldtem a táblázatot.
Az jobb lehet mint a lajos.
Sokkal.
Nem szereti a hambit.
nem lajosnál
Tibinél! a váci uton (darázsgarázs)
A lajosnál az ecseri L3-as pavilonban.
Ti hol vásároltok? Akcióban is 5e körül volt a kicsi :D
Tökivel vetettem magamnak egy kicsit nyomatékkulcsot (bömös kormányváltásának a munkadija volt)
louisos,gagyi,kb 3000ft
szembeforditottam a benti hitelesitett nyomatékkulccsal
meglepöen egyszerre kattantak
Most adtam el 3500-ért egy nyomatékkulcsot...újonnan sem több a nagy 7 rugónál a kicsi is megvan 12-ből.....egy beleszakadt csavar kiszedése/károkozása többe kerülhet...