Erre csak annyit mondok, hogy nősülj meg legyen gyereked, fizess jelzáloghitelt és majd meglátjuk mennyit fog álldogálni a gebéd a csirkelábán már ha túléli ezt az egész történetet
Akkor lesz a motorozz-os évadnyitó.....ott találkozással egybe lehetne kötni......mondjuk ha valahol Bp.-n tartják akkor nem megyek, de a balatonra igen....még nincs helyszín megjelölve...
Nagy?...mekkora a nagy?.....nekem idén a szomszéd falu is nagy lesz... ........egy szokásos biztos lesz májusban......Zoli megy kompozni......valami még?
Sziasztok! Fehér/átlátszó indexbúrát keresek GSXR-ről, DL-ről, Bandit-ról, SV-ről vagy DRZ-ről.. Ha jól tudom ezeknek a búrája mind egyforma. Min. 4db kellene.. Ha valaki tud ilyet azt megkérem hogy szóljon itt vagy a nagygergo98@freemail.hu-n.
Ez tényleg érdekes...azért az még esetleg érdemes lenne ellenőrizni, hogy amire eredetileg fel van szerelve ez a nyereg abba gépbe milyen fékfolyadék való?..mert ha 5.0 akkor az lehet a bibi....
En 80% hogy szardinia.
Semmit jok azok a rogzitok amit hoztal a kocsira.
máshol nem találsz olcsón?
garmint meg hagyja a francba,teljesen jó nekem vmi más is ami használható
hány rekesz mit vigyek a munkadijért?
Gyári könyv és a haynes is DOT 4-et ír.
Nagyon remélem hogy csak sokat állt és kiszáradt vagy ilyesmi.
De nem reménytelen.
Csak a két külső dugónál volt gebasz a belsők sinán jók voltak és a két nyeregnél eltérő módon feszítették a tárcsát.
A jobboson nehéz volt kivenni a betéte a baloson nem nnyira.
Viszont nem drága a karmantyú hozzá ha lenne.3evalamennyi a készlet.
Csak az átvezető tömítő nincs a nissinesnél.
Azt gyáriban kéne de az horror két gumkarikáért 5 rugó.