Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elküldte ige, majd kisilabizálom. Úgy, hogy a felső elfordul mondjuk jobbra, az alsó meg balra. Vagy a villák nélkül sem tudnak külön lengeni?
Dozer elküldte a nyomatéktáblázatot ugye?....aszerint...a villahidak keresztben alatt mire gondolsz?
Első villákat és féknyerget milyen erősen kell visszahúzni? Ha kiveszem mind a kettőt, akkor a villahidak eltudnak menni keresztbe igaz?
Így nősültél te is?
Nem értesz a nőkhöz, fel kellett volna ajánlanod, hogy hazakíséred, ahol nincs ellapátolva a hó ott ellapátolod előtte, felviszed a kerekeskocsit a lépcsőn. Aztán ha már így összemelegedtetek lesmárolod majd jól benyalsz neki és hipp-hopp már van is barátnőd
Most dobtam el 3x-orra.

Nem vágyom még 2-3 alkalomra de esik.

Egy nyannyer kifogásoltra hogy a rakodási terület közepe nincs ellapátolva.
Mondtam hogy mennne a járdán vagy a fal mellett ott el van.
A kocsiknak meg nem lapátolok.

Nem értette a vén szattyán mit hadoválok.
háde mé nem értitek?
pedig olyan egyértelmű hogy csak úgy zug

lassan nálunk is kellene hóhányni, de megfázva nincs kedvem kimenni,ha vki erre jár igazán megtehetné helyettem
Itt nem kell lapátolni. Ami leesik, el is olvad rögtön.
Le vagyok lassulva pöttyet a hólapátolástól.
Oszt nem műkszik a gondolatolvasás opció.
Azt hittem, csak én nem értem...
Ez nekem magas..........kicsit konkrétabban titkos?
olinak, ilyen a magyar posta?
Küldjetek neki csomagot utánvéttel ha viszont szeretnétek látni! Palcsik Z
Na ezaz :D:D:D meg elárasztja a víz minden évben... :D
Baccki há süllyed az egész.
Szerinted milyen legyen?
Nem ezt mondom?
Útban mondjuk a francia rivierára egy megálló.
Másnap/harmadnap tovább oszt jónapot.
Nekem nem igazan jott be a rengeteg ember, levegot nem lehet kapni es szerintem anyira nem is szép hely mint ahogy be van harangozva.
Motorral tuti nagy macera. Bemenni nem lehet "főterezni"... a város szélén van fizetős parkoló.. onnan meg be lehet szambázni, ami motoros cuccban nem egy nagy élmény.

Ha valakit érdekel úgy érdemes csinálni, hogy ott a város szélén szállás 2 estére.. és akkor egy napot lehet sétálni civil ruhában a városban. Máshogy nemigen látom értelmét.. max pipálási céllal
Nem borzasztó csak más érdeklődésű.
Inkább kultúrális és turisztikai központ.
Igen sok emberrel a szűk utcákon amik büdösek és vizesek.
Tehát városnézés,templom,múzeumba járás és fényképezés.
Ergo motorral max közbülső utazási pont amit le kell tudni.
Én velencét senkinek sem kivánom :D 2x voltam ott szerintem borzaszto hely :)
Láncvédőhő készítéséhez esetleg nem tud valaki ábrát? Jó lenne a gyári műanyagot lecserélni, de nem találok hozzá neten ábrát, hogy le tudjam gyártatni
En egy regi kerti osszeszerelheto gyerekhinta allvanyt hasznalok erre a celra.
krokodilemelö tul kis felületen támaszkodna a blokkra,
a központ emelöm 10mm átméröjü csappal (ami átmegy a blokkon) emel+a váznyulványra(ahol a kipuf is rögzitve van) támaszkodik
a 650es súlypontja kb a luk mögött pár cm-re van
inkább keress vmi olyan helyet ahol felkötheted (pl szönyegporoló-ruhaszáritóállvány)vagy zártszelvényböl csöböl gerendából szögelj össze vmi állványt
Motor felemelésére első villák kiszedése céljából van valakinek valami ötlete? Plafonra felkötés utolsó megoldás, nem akarom kifúrni a plafont, meg félek egy tipli nem is bírná megtartani. Gss féle motoremelős módszer, blokk alját "megkrokiemelőzni"? Vagy blokknál fogva nem túl jó megemelni?
Nem tudom, hogy terveztek e valami picsaáztatást, de ha igen akkor ott mentek el a dígóktól egy köpésre. Caorle nagyon gyönyörű tengerpart, több kilométer hosszan homokos, meg nem 2 méter alatt mélyül. Meg ha már ott vagytok Velencét is érdemes megnézni...