Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Érdeklődnék,hogy egy 2003-as évjáratú sv 650-esnek mekkora a leömlő mérete?Mármint mekkora átmérőjű összekötő passzol rá?A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem egy ilyen Adria parti gurulás van a fiókban... Egy hét, 3200 km

Hogy felvettek az egyetemre, így nem tudom még mikor lesz abszolválva..mert erre a tavasz lenne az igazán jó időpont
a tavalyi terv ez volt: link
nekem még mindig tetszene ez az útvonal esetleg dél felé meghosszabbítva ha több napra mennénk. az időpont mondjuk kérdéses, hogy a hegyen ne fagyjunk be és a part se legyen még tele...van esetleg valakinek javaslata?
Most vagy vizezni megy az ember vagy motorozni.
Mindkettő teljes idős foglalkozás.
Ha együtt akarja csinálni az ember akkor az egyik csorbul.
Tehát kavicsos.....a szikla is kavics csak nagyobb... .....
Split környékén nem kavicsos, sziklás...
Krk sziget, Baska, ott szép meg homokos a part. Legalábbis neten fellelhető fényképekből megállapítva
Zadar és Vir sziget(ahol ledozerolták a magyar tulajdonu nyaralókat) között található Nin,na ott is faxa homokos a part
Volt egy egy éjszakás második éjjel éjfélkor hazaérkezős bulgáriába leruccanás. Azt hazai szendvicsből és bulgáriában az estére vett sörből kihoztam. kb 1300 km

Volt egy nyári 2 éjszakás 1600 kilométeres gurulás, ott konzerv kaja volt meg diszkont péksüti, banáni és olyan 6 üveg sör a két estére összesen

Októberben pedig volt egy nagyjából 1000 kilométeres bihar hegységi gurulás, panzióval reggelivel 2 éjszakával.

A benzin ekkor 320-350 körül volt emlékeim szerint odakint.

Hozzáteszem 2012-ben se költöttem nagyon többet kilométerenként, igaz 6000 körül mentem külföldön
Mindenhol köves pár kivétellel, Omisnál épp homokos a part és a Rab szigeten.....de a víz mindenhol jó viszont annyira délen nincs értelme motorozni, ott már nem olyanok az utak....Zadarig érdemes a parton menni....odáig majd 200km Rijekától ami szép kanyargós....utána már csak nyomokban ...
Split és arra dél felé milyen a Horváth part? Érdemes arra lefelé menni? Északon úgy tudom nagyon kavicsos a part
Akkor a horvát part marad mint legközelebbi tenger.....viszont motorozás céljából oda csak tavasszal vagy ősszel érdemes különben akkora a forgalom, hogy nem lehet haladni...ősszel még fürödhető a víz...
100 ojuró per túra?
Akkor az étkezést horgászattal és vadászattal oldottad meg, benzinkútra tankolás után meg csak wcre mentél be fizetni nem..?
Nem nem..béla marad, most a géza jön
Hogy mennyit szánnék rá azon még nem gondolkoztam. Útirány inkább dél,délnyugat valami picsaáztatós meleg hely...
A vadkempingezés nemigazán játszik, a szelíd kemping már igen
2011-ben 3900 kilométert túráztam külföldön.. kevesebb mint 300 euróból. (Onnan tudom ilyen pontosan hogy mind a 3 túrára egy darab 100 euróssal indultam el.. és mindig maradt belőle)

Azt hiszem többet ki se facsarhattam volna ennyire kevés pénzből
Na jó, így tényleg nagyon olcsó. ...de kevés nő van aki ezt bevállalná 1 éjszakánál többször....és írta, hogy nem egyedül menne...persze ha bélának hívják az utast akkor lehet...
Szállással lesz némileg drágább, meg amit megeszik... +ha bementek valamit megnézni (Vár, múzeum.. stb) akkor ott duplázódik a költség.

Igazából szerintem sokat nem dob rajta, mert a kétágyas szoba nem fog kétszer annyiba kerülni mint ha csak egyedül mennél.. Szerintem napi 30 euróból már elvan az utas... a motor meg nem eszik többet.
A 2 fő max a felével dobja meg......vagy annyival sem.
Ha valaki fizetne helyettem az lenne az igazi.
Az igényektől függ...no meg hogy mennyit mész egy nap.
Ha keletre(Ukrán-Román-Bolgár) mész vagy északnak (Szlovák-Lengyel) és nem nagyon akarsz fizetős szálláson megszállni (ergo bevállalod a vadkempinget) akkor nagyjából az üzemanyagköltség+ 10%-ból már vígan el lehet lenni. Ha ennél több kell akkor az többe is fog kerülni.

Minőségi szálláson, étteremben kajálva, rendes napi túratávval (400km+) napi 80-100 euro lehet a költsége a túrázásnak..

Mennyit szánnál rá egyébként?
Ez 1 fővel számolva igaz? 2 fővel mennyire dobja meg az árakat? 30 körül?
Már megis kaptam köszi szépen!
Nyomatékgörbére gondoltam amúgy, hogy milyen fordulaton mennyit ad le, de ezis nagyon jó lesz mert ezt is kerestem... Szóval köszi!
pár perc és megy jó?
Ahová én szoktam járni 50-60-ból megvan a 4 nap......vagy a horvát part vagy ausztria....erdély lehet, hogy olcsóbb lenne, de oda nem akarok menni...bár már ott is 20€ körül vannak a szállások,....szlovákia olcsó még, az kijön 30-ból is...igaz rég voltunk.