Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem semmi.4 radiátor 1 tonna.
KB 1400-1500 kiló az egész.
Nem merte öcsi felrakni az egész pakkot modván Ödön nem birja el.

Kézzel fel se lehetett rakni csörlőznöm kellett.9 tag 135 kiló.Lemértem mázsával.
Volt belőle 10 úgy hogy a 9 tagos a legkisebb.
Ha megyek barcika felé tudok vinni...én is árulgatok....
Sokkal....
Repsol láncsprayt használt már valaki? Sokkal roszabb mint a MOlos?
Köszi. Nem rosszak az áraik.
Én itt szoktam:

http://motoralkatresz.eu/
Nem mondod ?!
Úgy gondoltam tude valaki valami jó kis helyet ahol óccsó a cucc.
Ez meg WTF? Hallot már valaki erről a márkáról? Made in china?
Én motoros boltban veszek.Szinte minden városban van 1-2-3-4.Meg neten.
Motoralkatrészt hol tudok a legolcsóbban vásárolni? Konkrétan olaj kéne. Ki hol szokott?
Átbaszott az egyik "haver" már november óta hozza nagyker áron...hogy húzza bele a f*szát
Ugyan már,igazán nincs mit.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Megnyugodtam!
Itt vannak a többiek is,ha ellenőrizni szeretnéd.
Közben megkerestem,jól dolgozott!
Nem tudja túlhúzni ,középen az agy rész nem engedi.Lazításnál kellesz belekapaszkodni.
Ez nem kúpos, hanem ilyen -- (kép) 200Nm-re lehúzta a szerelő, de éreztem, hogy csak biztosra akar menni, hogy le ne essen, Én meg nem szeretném, hogy 1000 km után megint cserélnem kelljen, mert túlhúzta. egyébként simán forgott, de hát azért nem véletlenül van az ember kezében nyomatékkulcs
amikor elkezd akadni a csapágy attól egy picit visszább, hogy még szabadon forogjon.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy 2007-es vw caddy hátsó kerékcsapágyát mennyivel kell lehúzni (Nm)? sehol nem találok service manualt
Nem, nincs bölcsész végzettségem. :) életművész vagyok :)
Amikor vettem a srácoknak nyomaték kulcsot, felhívtak, hogy a csavar feje már leszakadt, de a kulcs még nem racsnizott le. Mondtam nekik, hogy a kis kattanásnál kell abbahagyni, de azt mondták, hogy szerintük az még laza.
Akko majnem ez lesz belőle
Valamiert nincs horgaszmerlegem csak nyomatekkulcsom.
Utalom a halat.
Miért? Beleakaszt a kulcs végébe egy olyan mérleget, mint a horgászoknak van és már kész is anyomatékkulcs.
Ja csak horizontalisan elhelyezett csavarnal bajos.
egyébként ha tényleg belegondolsz a súly még pontosabb mint a nyomatékkulcs(csak tudni kell szorozni)
és skoda120hengerfej volt