Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ohh micsoda gyorsaság, köszi szépen!
szobipeti@vipmail.hu
esetlleg adj egy email címet...
Látom nagyon tervezitek a külföldi túrákat. Én még sosem voltam, de az éven szívesen elmennék. Kb mennyibe van cakk-pakk egy 2-3-4 napos világjárás?
mingyá küdöm
650eshez nincs valakinek nyomatéktáblázata véletlenül?
Ha nincs pénz a kézben addig semmi sincs.
Legalább előleg vagy foglaló.
Még semmi sem biztos majd ha már tényleg elvitték. Nem nagyon bízok az ilyesmiben. Volt amikor már mással kapcsolatban (nem a motorral) megjártam. Azt mondták hogy jönnek érte ne adjam senkinek mert nekik 1000% hogy kell. Másoknak persze azt mondtam hogy már elkelt. Később pedig aki azt mondta hogy jön érte telefonban csak annyit mond hogy áá inkább mégsem kell.
Sziasztok, esetleg ha valakit érdekelne:

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Minden relatív.......Pag sziget,Lun a sziget csücskén,kb 5-6 féle fagyi,sztem pocsék,párom szerint is (jeges,hókristály szerű ízetlen).....a velünk lévő barátnőnk meg ezt az ízt kereste gyerekkora óta,le is tolt vagy 8 gombócot....
Ne kérdezd miből van.
Ez a titka.
Hogy milyen a jó?...hááát a jó, az jó.....a fagyival úgy vagyok minta hurkával, ha nem jó akkor inkább nem eszem....és abból is nehéz finomat találni...
Egyik se túl jó.
Kicsit válogatós.
nemtudom, nekem ízlett. van pár fagyizó itt nemtudom hogy főzőtt fagyijuk vagy milyen van, szerintem nem főzött de finom. Én gyümölcsöset szoktam enni az finom nemtudom neked milyen fagyi a jó fagyi
Most nézem az üzemanyagárat olaszban.
540.-/liter a 95-ös...............Kibaxott jó fagyinak kell lennie.
Olaszban nem sok helyen ettem fagyit, de valahogy azok sem ízlettek pedig sor állt.....fene a gusztusom
A soltvadkertiben csak sok fagylaltkiadóhely van, de a fagyi gagyi....nem főzött....nem esik jól, voltunk ott párszor.....
akkor olaszország soltvadkerten van egy nagyon jó fagyizó igaz az nem esik utba
Van olyan jó mint a Dunaföldvári?....én kevés helyen eszek fagylaltot, lehetőleg főzöttet...a horvátoknál sem szeretem mert hiába adnak hatalmas adagot,de porból van és fulladok tőle...bár tavaly pár helyen lehetett cart'e-dor-t kapni és az tűrhető...
olyat is tudok
A jó fagyi is jöhet.
értem
Menet közben a tempo és a kanyarok.
Ha megállunk jöhet a táj.5-10 percig.
1 órán át inkább a mecsek burger/dog.
Nálam.
többiek nevében nem nyilatkozom.
Ahol kanyar és jó út van a tempó....rossz úton már félek...ott a tájat meg az utat nézem inkább..
van sok szép hely, 2 nap alatt be lehetne járni sok mindent. Hogy szoktatok motorozni? inkább a tempó a lényeg vagy a táj is számít ?