Még semmi sem biztos majd ha már tényleg elvitték. Nem nagyon bízok az ilyesmiben. Volt amikor már mással kapcsolatban (nem a motorral) megjártam. Azt mondták hogy jönnek érte ne adjam senkinek mert nekik 1000% hogy kell. Másoknak persze azt mondtam hogy már elkelt. Később pedig aki azt mondta hogy jön érte telefonban csak annyit mond hogy áá inkább mégsem kell.
Minden relatív.......Pag sziget,Lun a sziget csücskén,kb 5-6 féle fagyi,sztem pocsék,párom szerint is (jeges,hókristály szerű ízetlen).....a velünk lévő barátnőnk meg ezt az ízt kereste gyerekkora óta,le is tolt vagy 8 gombócot....
Hogy milyen a jó?...hááát a jó, az jó.....a fagyival úgy vagyok minta hurkával, ha nem jó akkor inkább nem eszem....és abból is nehéz finomat találni...
nemtudom, nekem ízlett. van pár fagyizó itt nemtudom hogy főzőtt fagyijuk vagy milyen van, szerintem nem főzött de finom. Én gyümölcsöset szoktam enni az finom nemtudom neked milyen fagyi a jó fagyi
Van olyan jó mint a Dunaföldvári?....én kevés helyen eszek fagylaltot, lehetőleg főzöttet...a horvátoknál sem szeretem mert hiába adnak hatalmas adagot,de porból van és fulladok tőle...bár tavaly pár helyen lehetett cart'e-dor-t kapni és az tűrhető...
Menet közben a tempo és a kanyarok.
Ha megállunk jöhet a táj.5-10 percig.
1 órán át inkább a mecsek burger/dog.
Nálam.
többiek nevében nem nyilatkozom.
szobipeti@vipmail.hu