Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hö hö..a punci kimaradt a felsorolásból
A hambi hizlal,nem férsz el a ruhában.A cölöp meg drága.A sör meg keserű.
mint minden férfiembör szeretem a hambit meg a sört, a bocicsokit meg egyék a...bocik
Nyáron simán.Kezdetnek egy szlovákia vagy mecsek kanyar.Esetleg egy visegrád de azt én már ismerem.Lallernak lesz az újdonság.
Na akkor mákotok van.
Extra speciális hamburgert tudok csinálni, olyat amitől leesik az áll és a csokit is szeretem, szóval már csak találkoznunk kell srácok és intézem a többit
Szia!

Köszi az infót. Hátsó emelőm van nekem is, elsőre nincs szükségem most de észben tartom a lehetőséget;)
jaja,a központi a blokkot meg a váznyulványt fogja,de ne akarj ilyet most mert nincs készen
viszont elsö+hátsóemelöt most összesen 17eFt-ért tudom adni

a kutyacsontméretekért meg nézz szét az svmedián,tuti hogy megvan valahol(ha máshol nem a fórumban)
Én nem sörözöm laller meg inkább a hambit kedveli.
Úgyhogy egy bocicsoki jöhet nekem.
Na így már érthetőbb.
Akkor elgondolkodom a dolgon.

Köszi mindkettőtöknek.
A sört állom Nektek akár többet is
A hátsó emelő a lengőkart támassza meg ami a telóval a vázat ergo az egész motort.
De mivel a blokk bele van csavarozva a vázba a motor sűlya a központi emelőn van fixen.
A lengőkar meg mozoghat le fel szabadon.
nem a lengőkarnál emeli meg a motort, hanem középen ezzel tehermentesíti a rugóstagot így nyugodtan szétszedheted.
de ezt majd Viktor elmagyarázza nekem is pontosan egy sör mellett amit nem én fogok fizetni
Sajna nehezen tudom ezt most elképzelni.
És ha van hátsó emelőm akkor hogyan "esne" össze a motor?
Hát a blokk alatt emeli meg az egész miskulanciát.
Ha lekapod a kutyacsontot a hátsó kerék megy a földig csak.
Ez a központi emelő hogyan akadályozza meg azt,h a kutyacsont kivétele esetén a motor hátsó réssze összecsukoljon?
akkor vegyél Gss-től központi emelőt más megoldás nem nagyon van
Ahhoz kéne még két emberke.
Nameg kérdés hol lakik.
Van e benti helye me kinn zima van.
Sajna ezeket a köröket lefutottam.
Nincs ahova felköthetném bármilyen módon is a vasat.
Persze ha jó idő lesz akkor be tudok gurulni valami műhelybe de azt szeretném,h amíg nem jön a tavasz addig mindent elintézek rajta ( ezt is ) amit szeretnék..
spaniferrel felkötöd valami alkalmas helyre
SVRideren ezeket találtam:

Gyári méret:
Hosszúság 5-3/4" középtől középig
1/4" vastagságú rozsdamentes acél
A lukak átmérője 12mm.

Szerintetek?
Na igen, de sajna pont ez a baj. Nincs mivel felemelni a motoromat.
Egyébként már rég készen lennék..
Szerintem nem lesz.
De ha a gyárit kiszeded nem nagy kunszt egy darab laposvasból beméretezni majd ha megvan a jó méret legyártatni egy megfelelőt.
Újra felteszem a kérdést, hátha:

Van valakinek felesleges kutyacsont SV 650-re vagy esetleg műszaki rajz róla?
köszi...igen ott már én is szétnéztem...lehet, hogy marad az a megoldás, bár azok a félék annyira nem jönnek be de lehet motoron jobb állása van mint így képen :) azért köszi...aki esetleg még tud helyet ahol találok azt megköszönöm :)
Én nagyon nehezen tudtam venni fejidom konzolt az enyémhez. 25ért jutottam hozzá nagynehezen egyhez, ami jó!
igen