Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! SV 650S és 1000S plexi mérete megegyezik? kinéztem egyet a vaterán.
K2- es Sv650 re mekkora bemenetü sportdob passzol?
És ez?:
link
Ez tök máshogy néz ki. Mondjuk 48 ezerért.... pff
Matthew!Kérdezd meg a Szikora Bandit Mezőberényben!Úgy láttam nála van több fajta is!www.batszimotor.hu
Köszi!
(csak mert a képen csővázas motor van, de hiszek neked természetesen :) )
Már írtam is neki, festős havert is kérdeztem már hogy mennyiért fújná le :)
sziasztok! szeretnék vásárolni egy hátsó sárvédőt (esetleg láncvédővel együtt) ami passzol is az sv-re mert egyel pont most **optam be :S üvegszálas (utángyártott) és már érkezéskor is lehetett látni hogy kicsit el van deformálódva, de a felszerelésnél teljes agyszétqrás :S akár hogy faragjuk okoskodunk nem adja ki :S gyártásakor elég xarul lett kialakítva és eláll meg nem adja ki sehogy:S Tehát újat kell szereznem Esetleg valaki tud javasolni megbízható forrást ? persze az eladóhoz lesz egy-két szép szavam...! előre is köszi a segítséget! egyébként 03'-as évjáratú SV-ről van szó!
Ez újhoz való.
Óó, köszönöm!
Ez, amit linkeltél, nem a régi sv-hez való? Vagy nincs köztük különbség? Ez mintha kerekebb forma lenne, vagy nincs sarkosabb, szögletesebb formájú a hasidomból?
Bár igazából az én motorom N-es, úgyhogy annyira nem lenne feltűnő, hogy nem olyan sarkos.
Azért ahoz gyenge az ezres :D:D
ilyet ne vegyél.Ez nem az a kifejezetten hasidom,hanem a dúzs féle oldalidomok alja.
Úgy fog vele kinézni a motor mintha piszoárt tettél volna az aljára Nekem volt ilyen,a veterán fórumozók még emlékezhetnek rá milyen hülyén nézett ki
Közben keresgélek és látom, hogy írják, hogy felfogatók nélkül.
Ez mit jelent? Mi kell a felfogatáshoz?
Ha mondjuk megveszem EZT akkor mi kell még hozzá?
Sziasztok!
Sv 650 N (2004) -re keresek hasidomot! Az se baj, ha gyári ezüst színű :D
Tudtok valahol? Használt, új, utángyártott egyaránt érdekel!
Előre is köszönöm!
Egykeréken tépnék az oldalassal Cserépfalváig...
Csomót kötne a vázra egy ezres.
Nem lesz meg addigra mert kevés csak az, hogy a blokk működjön...nincs vizsga és bizti sem rajta....és ugye a vizsgára az eredeti blokk kell...
Akár...
mármint az SV blokkot rakjátok be a Jawa-ba?
Hóbagoly?
Vasárnap kivettük a blokkot a jawa-ból....ha nem lesz túl rossz idő berakjuk a másikat és kipróbáljuk....
Hó van......hideg...........ennél jobban nem lehet döglött.
Megölitek a motorozást ezzel a semmirevaló szocializálódással...
Ez igaz.
fúj de utálom azokat akik összekeverik a fórumot a chat-tel és telefirkálják offtopic baromságokkal
nem tudom ismered-e ezt a poént