Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Me mindig csak eza kelet.ehhhhhh.
Mert kiesett a látómezőmből. De most bekerült
Eddig mert nem tetted?
Kaposvár felöl mentem.. jan elsején, 3 másnapos utassal másnapos sofőrként. Az Oroszló előttieket 120-130cal vettem, utána meg volt még talán egy nagyobb ott már 150 körül volt a mutató. Sokkal gyorsabb nem tudtam volna lenni, mert elég lomha az 1.4 d4d egy telepakolt Aurishoz..meg úgy amúgy is. Élveztük nagyon

Motorral nagyon visszamennék majd
180-200.....ott már az autó is röppen!
kb 4rve vettem molosat de az nem volt jo, de ha azt mondod hogy jo akkor biztos jo :D
Foggalmam sincs de 800-1000 km.t siman fenn marad.
Még azt a fehér szárazzsírt forgalmazzák ?
Mol.
Majd lesz az is de csak kesobb ha osszeallitottam a rendszert.
Oroszlonál a hullámvasuthoz mekkora tempó kell motorral hogy legyen egy kis repülés? Voltam kocsival... a majd két tonna ott maradt az úton, csak a gyomrunk liftezett Motorral mennék egy pár oda-visszát ott
Teflonosat
Láncsprayt ki milyet használ, hol szerzi be? Valaki nemtud óccsón? Esetleg valami tapasztalat ezekel az automata lánccsöpögtetőkkel?
Nom.a sracot az indexes forumrol ismerem.
talán csak te voltál speed-el
A setegen majdnem horkoltam.
tavaly meg majdnem elaludtál a motoron, láttalak ott ültél a ház mögött és a fejed esett le

mi faszásan lekéstünk a felvonulásról, úgyhogy nemtudom mennyien voltak
Szerintem nem.Eleg vonulos tortebet mint a citadella csak hosszabb tobb a motor es nagyobb.
Bar fene tudja.ha elcsalnak talan.
Köszi mindenkinek a nyomatékot...
Kicsit "felújítottam" a kereket azért kérdeztem
Zoli, motorozz.hu szezonnyitóra megint mész?

ugyanott lesz megint Velencei-tó körül valahol ?
Eltudnád küldeni az egész oldalt? Vagy az egészet ahol ez van? Előre is köszi!
A daytona egy zuzott peldanyat pikk-pakk atfazoniroznam.De ha jozanul gondolkodom tizezernel kb villan a jelzo.akkorra mar kb 160-nal jarok.szazon kb negy masodperc alatt vagyok.es a daytonan nincs ekkor kozepes mezo csak 14000 ig porgetes ugyanazzal a hatvannyolc nm el.ergo annyira nem hianyzik.
Végül is azért vetted,hogy sokáig élmény legyen,nekem is marhára tetszik,igazából 1 daytonával,túrakormányosítva én is ellennék....
Marcius 15 eleg realis lesz.ket apro kiegeszitessel.legyen fekem es ne legyen hideg.
kezd megjönni az agyad? használ a vanilia fagyi ?
előbb kell venni valami fasza japánt! :D