Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bíztató de ha akkor is mínuszok lesznek akkor sokat nem ér
2 hónap és március 1.
Hardcore!:)
Én még várok pár fokot. De 5C körül már tuti motorozni fogok.
Tavaly is akkor raktam le mikor már reggelente 4-5 fok volt.
BUÉK minden motoros társnak!:)
Jó lenne már nyeregbe pattanni, szegény paripa árválkodik a garázsban..olyan messze még a jó idő:(
65Nm
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Hátsó kereket mennyi Nm-re kell húzni?
km.ben gazdag,esésmentes BUÉK mindenkinek
De tényleg elég ha megnézed a manual-t....ha a hossz stimmel akkor jó....a vastagság ugyanaz...
megemelem a kalapom "smile",akkor Te megkezdted az idényt ,csak mi vagyunk papírkutyuk
Kemény vagy mint a vídia.......a blokkfestés már nem annyira!
Fz6-on láttam olyat,hogy még a gumicsöveket is kikezdte a téli gurulás után a só.
Rendben akkor keresek vmi bontóba
Pofára ugyanolyanok csak az újabbakon van előfeszítés állító.
Ha bontó környékén jársz és rá tudsz mérni ugyanolyan érdemes megvenni mert így legalább az előfeszítést tudod változtatni.
De mielőtt megveszed tényleg mérd le.
Nincs meg a két manual?....abban benne van a hossz, ha az jó akkor jó...,de ha jól emlékszem nem jó.... ...,de lehet, hogy rosszul?
Senki se?
Sok erte.bellypan a neve.inkabb nemeteknel keress bugspoiler neven.
100dollárért találtam üléstakarót, nem sok az egy kicsit ?

a hasidomot milyen szóval kéne keressem ebayen ?
Ezen amilyen hasidom van azt nehéz beszerezni ? meg az üléspúp menyire vészes ?
Megjöttünk, Anitáék kocsival elkisértek, igaz lemaradva mert nemmentem 190-nel az Egomi elkerülőn ahol ilyen nem szabad....az üvegtigirsnél csúszkáltunk a jégen.. .....oszt most le is mostam újra a sós lét róla....sajnos a tavalyi mutatványnál nem mostam le és sikerült újra kibaszni a blokk festésével mint a régebbi gépemnél.....megkezdte a só pár helyen ..
Boldog Új évet Minden SV-s kollégának, sok sok kilómétert az idei évre is. NEkem sikerült 14-e kmt belecsavarni a gépbe, minden hiba nélkül, megvagyok elégedve a motorral az első évünk után, bár forog a fejemben hogy el lesz adva, és valami kisebb motor után nézek. Áprilisban újra az úton , addig mindenkinek jó "sóvárgást" meg ki be járkálást a garázsba :)
BUÉK Mindenkinek
Help emberek! Ez a wilbers rugó jó lehet K2-es Svbe? mert a cuccait elnézve ez újabb Sv-be volt.vagy első villákon nem változtattak semmit?
Először is B.U.É.K. Mindenkinek !

Tekintettel hogy vannak angolszász motorok női bugyi márkával, de van olyan aki ennyire vállalkozó szellemű lenne ?!

link
Békés,egészségben és motorozásokban gazdag,boldog új évet kívánok!
- 3 , köd , Óvatosan
Ja és így megvan a kerek 12000KM már.
Lehetne,de nem szeretném még romosabbá tenni.