Pofára ugyanolyanok csak az újabbakon van előfeszítés állító.
Ha bontó környékén jársz és rá tudsz mérni ugyanolyan érdemes megvenni mert így legalább az előfeszítést tudod változtatni.
De mielőtt megveszed tényleg mérd le.
Megjöttünk, Anitáék kocsival elkisértek, igaz lemaradva mert nemmentem 190-nel az Egomi elkerülőn ahol ilyen nem szabad....az üvegtigirsnél csúszkáltunk a jégen.. .....oszt most le is mostam újra a sós lét róla....sajnos a tavalyi mutatványnál nem mostam le és sikerült újra kibaszni a blokk festésével mint a régebbi gépemnél.....megkezdte a só pár helyen ..
Boldog Új évet Minden SV-s kollégának, sok sok kilómétert az idei évre is. NEkem sikerült 14-e kmt belecsavarni a gépbe, minden hiba nélkül, megvagyok elégedve a motorral az első évünk után, bár forog a fejemben hogy el lesz adva, és valami kisebb motor után nézek. Áprilisban újra az úton , addig mindenkinek jó "sóvárgást" meg ki be járkálást a garázsba :)
BUÉK Mindenkinek
Help emberek! Ez a wilbers rugó jó lehet K2-es Svbe? mert a cuccait elnézve ez újabb Sv-be volt.vagy első villákon nem változtattak semmit?
Én még várok pár fokot. De 5C körül már tuti motorozni fogok.
Tavaly is akkor raktam le mikor már reggelente 4-5 fok volt.
Jó lenne már nyeregbe pattanni, szegény paripa árválkodik a garázsban..olyan messze még a jó idő:(
Hátsó kereket mennyi Nm-re kell húzni?
Fz6-on láttam olyat,hogy még a gumicsöveket is kikezdte a téli gurulás után a só.
Ha bontó környékén jársz és rá tudsz mérni ugyanolyan érdemes megvenni mert így legalább az előfeszítést tudod változtatni.
De mielőtt megveszed tényleg mérd le.
a hasidomot milyen szóval kéne keressem ebayen ?
Help emberek! Ez a wilbers rugó jó lehet K2-es Svbe? mert a cuccait elnézve ez újabb Sv-be volt.vagy első villákon nem változtattak semmit?
Tekintettel hogy vannak angolszász motorok női bugyi márkával, de van olyan aki ennyire vállalkozó szellemű lenne ?!
link